طرز تهیه کوکی پسته شکلاتی

پارسینه یکشنبه 21 دی 1399 - 21:35
در مطلب زیر طرز تهیه کوکی پسته شکلاتی را به شما آموزش می دهیم.

امروز قصد داریم طرز تهیه کوکی پسته شکلاتی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۱۲ کوکی:

• نصف فنجان کره ذوب شده (۱۱۳ گرم)
• نصف فنجان شکر (۱۰۰ گرم)
• ۱/۸ فنجان شکر قهوه‌ای (۲۵ گرم)
• ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
• ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
• ۱ + ۳/۸ فنجان آرد همه منظوره (۱۶۵ گرم)
• پسته ۳/۴ فنجان پسته پودر شده (۱۰۰ گرم)
• ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک
• چیپس شکلات نیمه شیرین ¾ فنجان یا شکلات خرد شده (۱۲۷ گرم)
• ۱/۲ فنجان پسته شور، خرد شده (۶۵ گرم)

طرز تهیه:

۱. فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید.

۲ سینی مخصوص فر رو با کاغذ مخصوص بپوشونید و کنار بذارید.

۳. تویه کاسه بزرگ، با استفاده از یک همزن دستی یا همزن استندی با سری لیسک، کره و شکر را با سرعت متوسط هم بزنید تا ترکیب بشن (حدود ۱ دقیقه). تخم مرغ و وانیل رو اضافه و هم بزنید تا ترکیب شن. آرد، پسته، بیکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا زمانی که ترکیب شوند. شکلات و پسته خرد شده را اضافه کنید. در هیچ مرحله‌ای بیش از حد هم نزنید.

۴. توپ‌های خمیر کوکی را گرد کنید و ۶ کوکی را روی یک سینی پخت با فاصله حدود ۲-۳ اینچ از هم بزارید. مطمئن شید ۱۲ کوکی یکسان از خمیرتون در اوردین. سینی رو تو فر بزارید وحدود ۱۰-۱۱ دقیقه بپزید.

وقتی روی کوکی پفی و خشک به نظر رسید، از فر خارج کنید. بذارید حدود ۵ دقیقه خنک شه تا به اندازه کافی سفت شه بعد جابجاشون کنید. کوکی‌ها را به یه قفسه خنک کننده منتقل کنید و بذارید کاملا خنک شن. کوکی‌ها تا ۴ روز در یک ظرف دربسته تو دمای اتاق تازه میمونه.

منبع: شکمو

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.