سید محسن فلاح در جمع مردم محله یخدان با تبریک اعیاد شعبانیه و با ارایه گزارشی از عملکرد و معرفی خدمات اداره بهزیستی و درخواست کمک از خیرین شهرستان افزود: سه هزار معلول در میبد زیر پوشش این اداره هستند و این تعداد افراد فقط شامل معلولان جسمی حرکتی یا ذهنی و روانی نیستند بلکه معلولان اجتماعی نیز دریافت کننده خدمات از مجموعه اداره بهزیستی و به خصوص اورژانس اجتماعی هستند.
وی با بیان اینکه مهمترین بخش از فعالیت بهزیستی و همه ارگانهای حمایتی پیشگیری است ، غربالگریهای انجام شده و در حال انجام در حوزه پیشگیری اداره بهزیستی را غربالگری تنبلی چشم کودکان ۳تا ۶ سال ، غربالگری شنوایی نوزادان و غربالگری سلامت جنین عنوان کرد.
رییس اداره بهزیستی میبد همچنین با اشاره به روند صعودی استفاده جوانان از مواد مخدر اظهار کرد : برنامهها و طرحهایی با مشارکت افراد در سطح محلهها در قالب شناسایی گروههای مختلف و عوامل خطر و محافظ برای پیشگیری اولیه یعنی در ارتباط با افرادی که هنوز مصرف کننده نشده اند، انجام شده و در حال انجام است و در آموزش و پرورش نیز قبلا چنین برنامه هایی برنامههایی اجرا شده است.
فلاح با بیان اینکه آگاه سازی از جمله برنامههای متنوع بهزیستی است نسبت به مورد توجه قرار دادن آموزش مهارتهای زندگی از مهد کودک تا دبیرستان ، پیش ازازدواج، هنگام ازدواج وخانواده تاکید کرد.
وی تصریح کرد: آگاهی جامعه نسبت به فعالیت ها و خدمات بهزیستی ، سبب پیشبرد هرجه بهتر اهداف بهزیستی و استفاده بیشتر مردم از این خدمات است.
رییس اداره بهزیستی میبد در پایان با قدردانی از حضور مردم محله در نشست ، واحد مشارکت های مردمی برای جذب کمک خیرین به منظور حمایت از نیازمندان را معرفی و شماره کارت ۶۳۶۷۹۵۷۰۶۶۹۸۵۰۴۰ را نیز برای دریافت کمکهای نقدی مردمی اعلام کرد.
مرکز شهرستان ۱۰۷ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد مرکز این استان قرار دارد.
***
رییس اداره ورزش و جوانان یزد گفت: امکانات سختافزاری و مکانهای ورزشی این شهرستان به هیچ وجه جوابگوی شهروندان و خانوادهها برای فعالیت در تمامی رشتهها نیست.
به گزارش ایرنا، رضا نارگانی در نشستی با رییس و اعضای هیات فوتبال شهرستان افزود: برای جمعیت ۷۰۰ هزار نفری یزد باید مکانهای ورزشی مناسب ایجاد شود.
وی با بیان اینکه طی سالهای اخیر در این خصوص اقدامهای خوبی صورت گرفته و کافی نیست ادامه داد: باید با ایجاد زیرساخت زمینه حضور شهروندان و خانوادهها در ورزش مورد علاقه فراهم شود.
رییس اداره ورزش و جوانان یزد اظهار کرد: برای ایجاد امکانات مناسب و استاندارد ورزشی باید بودجه این بخش مهم با مخاطبان فراوان پیگیری و افزایش یابد.
نارگانی با اشاره به اینکه یزد یک شهر معدنی و صنعتی است به اهمیت عمل به مسئولیت اجتماعی توسط واحدهای مختلف اشاره کرد و پیگیری و تحقق آن را خواستار شد.
وی بیان کرد: در استانهای همجوار شاهد همکاری و مشارکت خوب صنایع و معادن در حمایت و تقویت ورزش هستیم و باید این امر در یزد محقق شود.
همچنین محمد صادق شاکری رییس هیات فوتبال شهرستان یزد به ضرورت همکاری مسئولان و معادن و صنایع برای کمک به توسعه این رشته اشاره کرد.
همچنین ۲۴ آبانماه جاری رییس مجمع نمایندگان استان یزد در مجلس شورای اسلامی گفت: معادن و صنایع باید به مسئولیت اجتماعی خود در کمک به توسعه ورزش و حمایت ورزشکاران اقدام کنند.
محمدصالح جوکار در آیین قدردانی از حمیدبهزادپور دروازهبان برتر و محمدعلی مختاری دومین گلزن برتر یزدی جام بینقارهای فوتبال ساحلی جهان افزود: انجام مسئولیت اجتماعی در واحدهای صنعتی و معدنی استان بسیار کمرنگ است و آنها در قبال استفاده از منابع طبیعی و انسانی، باید در زمینه پیشتیبانی از رشتههای ورزشی کم نگذارند.
مطابق آمارهای منتشره سازمان صنعت، معدن و تجارت(صمت) یزد سه هزار و ۷۰۰ پروانه صنعتی با سرمایه گذاری اسمی ۸۰ هزار میلیارد ریال و با حدود ۱۰۰ هزار نفر اشتغال در استان وجود دارد و یزد در حالی که ۱.۱ درصد جمعیت کشور را داراست ولی به لحاظ تولید صنعتی ۴.۴ درصد سهم این بخش را در اختیار دارد.
یزد به عنوان چهارمین استان صنعتی و دومین استان معدنی کشور شناخته میشود که در تولید محصول کاشی و سرامیک رتبه نخست، محصول نساجی با ۲۵ درصد تولید جایگاه دوم و تولید فولاد در جایگاه سوم قرار دارد.
استان یزد با یک میلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت ۴۷ هیات ورزشی استانی، ۴۰۰ هیات شهرستانی و ۶۲ هزار ورزشکار زیرپوشش بیمه ورزشی دارد.