فساد ادار ی و کم کاری خط قرمزهای نظام اداری خمین است

ایرنا پنج شنبه 19 اسفند 1400 - 14:15
خمین - ایرنا - سرپرست فرمانداری خمین گفت: فساد اداری و و کم کاری کارمندان دستگاه های اجرایی خط قرمزهای نظام اداری این شهرستان است.
فساد ادار ی و کم کاری خط قرمزهای نظام اداری خمین است

«حمید کمانکش» روز پنجشنبه در شورای اداری خمین افزود: نیروهای اداری که در پاسخگویی به مردم و انجام وظایف خود کم کاری کنند از شهرستان انتقال داده می شوند و با مفسدان اداری نیز برخورد شدید می شود.

وی تصریح کرد: کشور در شرایط عادی نیست و ترمیم اعتماد آسیب دیده مردم بعنوان مطالبه جدی مقام معظم رهبری وظیفه تمام دستگاه های اجرایی است.

سرپرست فرمانداری خمین ادامه داد: مردم نظام را بر اساس نوع برخورد کارمندان نهادهای دولتی ارزیابی می کنند و کم کاری یک نهاد سبب بی اعتمادی مردم به نظام می شود.

کمانکش حفظ وضع موجود به دلیل کمبود اعتبارات و بودجه را اولویت چندساله دستگاه های اجرایی بیان کرد و گفت: با توجه به این شرایط  از دستگاه های اجرایی انتظار می رود اعتبارات را برای تجهیزات و پلاکارد ها هزینه نکنند.

وی، قضاوت مردم درباره عملکرد مسئولان را واقعی دانست و تصریح کرد: در شرایطی که یک منطقه از شهر محروم از خدمات است نباید در منطقه دیگر هزینه های تجملاتی انجام شود.

سرپرست فرمانداری خمین افزود: فرماندار به‌عنوان مقام عالی دولت در شهرستان هماهنگ کننده و برنامه ریز براساس منویات رهبر و سیاست‌های دولت است.

کمانکش تاکید کرد: در جلسات شورای اداری باید موانع برون دستگاهی بیان و راهکارهای رفع این موانع ارائه شود و دستگاه های اجرایی شهرستان از نگاه جزیره‌ای پرهیز کنند.   

وی با اشاره به اینکه اجرای قوانین بر عهده دستگاه های اجرایی است، گفت: مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان تا روز دوشنبه (۲۳ اسفندماه جاری) برای ارسال مکتوب نقاط ضعف و قوت، فرصت ها و تهدیدها و راهکارها و پیشنهادهای دستگاه خود فرصت دارند.

سرپرست فرمانداری خمین ادامه داد: کمیته های عمرانی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، سیاسی و امنیت با حضور جمعی از افراد ایده پرداز شهرستان تشکیل و گزارش‌های دستگاه های اجرایی در قالب اهداف، راهبردها، راهکارها و برنامه ها از سوی این کمیته‌ها اعلام می شود.

کمانکش اضافه کرد: در مناطق روستایی شهرستان نیز با حضور بخشدار و دهیاران نشست‌هایی با محوریت شناسایی موانع و مشکلات تشکیل و موانع اجرایی از طریق فرمانداری و موانع قانونی از طریق مجلس پیگیری می شود.

وی افزود: از ظرفیتهایی مانند بسیج سازندگی و بنیاد برکت برای جذب اعتبارات غیر مستقیم استفاده شود.

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی نیز در این شورا گفت: وظیفه قوه مققنه قانونگذاری، نظارت بر اجرای درست قوانین و آیین نامه ها است.

«علیرضا نظری» افزود: نماینده مجلس نمی‌تواند تمام مشکلات و مطالبات شهرستان حتی در دورترین روستا را شناسایی و راهکار ارائه کند@ بلکه این شناسایی باید توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی انجام شود و نماینده مجلس در سطح استان و وزارتخانه پیگیری کند.

وی با تاکید بر تکریم اراب رجوع تصریح کرد: مدیران دستگاه های اجرایی مطالبات مردمی که قابل پیگیری نیست را با برخورد مناسب و شفاف بیان کنند چرا که رضایتمندی مردم با نوع برخوردها مشخص می شود.

نماینده مردم خمین در خانه ملت با انتقاد از برخورد برخی ادارات  شهرستان با مردم گفت: رفتار برخی از این ادارات با مراجعه کنندگان توهین آمیز بوده است.

نظری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تغییر  کاربری اراضی کشاورزی در خمین افزود: اراضی کشاورزی زیرساخت امنیت غذایی کشور هستند و از ساخت و سازها در این اراضی باید جلوگیری شود و  قانون این اختیار را به جهاد کشاورزی داده است.

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قانون اختیار جلوگیری از این ساخت و سازها را به جهاد کشاورزی و شهرداری داده است و اما سهل انگاری این نهادها موجب خسارت به نظام و نارضایتی مردم می شوند.  

امام جمعه خمین نیز در شورای اداری این شهرستان با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: مدیران دستگاه های اجرایی تغییر می کنند اما نتایج نوع مدیریت سالها بر یک مجموعه تاثیرگذار است.

حجت الاسلام «علی حسینی پور» افزود: کارمندان ادارات از ساعت حضور در اداره برای پاسخگوی به مطالبات مردم استفاده کنند و نماز اول وقت در دستگاه های اجرایی برگزار شود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین نیز در این شورا با اشاره به اینکه مقابله با ویروس کرونا و واکسیناسیون عمومی اولویت بخش بهداشت و درمان شهرستان است، گفت: میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در خمین ۱.۶ به ازای هر ۱۰۰ نفر است و این آمار در استان ۱.۹ و در کشور ۲.۵ است.

دکتر «مجتبی دیده دار» ادامه داد: ۸۹ هزار و ۷۳۷ نفر در خمین در سنین بالای ۱۵ سال و واجد شرایط دریافت سه نوبت واکن کرونا هستند.

وی بیان کرد: از این شمار۸۶ هزار و ۳۰۱ نفر معادل ۹۶.۱۷ درصد دُز نخست، ۸۰ هزار نفر معادل ۸۹.۴۵ درصد دُز دوم و ۴۱ هزار و ۵۳۳ نفر معادل ۵۱.۲۹ درصد دُز سوم واکسن کرونا را دریافت کردند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین افزود: ۱۱ هزار و ۴۹۱ نفر در این شهرستان در سن بین پنج تا ۱۲ سال هستند و تاکنون ۲ هزار و ۱۲۵ نفر معادل ۱۸.۴۹ درصد دُز نخست و ۵۳۶ نفر معادل ۴.۶۶ درصد دُز دوم واکسن کووید ۱۹ را دریافت کردند.

دیده دار تاکید کرد: برخی خانواده ها از تزریق واکسن برای کودکان خود نگران هستند در حالی که تاکنون در هیچ کشوری عوارض تزریق واکسن به کودکان گزارش نشده است.   

وی با اشاره به تهمیدات اندیشیده شده برای تعطیلات نوروز در حوزه بهداشت و درمان خمین، گفت: ۲ پزشک برای بخش اورژانس پیش بینی شده و نوبت‌های کاری پزشکان متخصص و نیروهای بهداشت و درمان مشخص شده است.

خمین در جنوب استان مرکزی است و این شهرستان ۱۰۵ هزار جمعیت دارد.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.