عابدین خرّم در پنجاهمین جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا، اظهار کرد: سیاستگذاری دولت در حوزهی واکسیناسیون و پایش و درمان بیماران، نتایج اثرگذاری داشته و نرخ بالای واکسیناسیون حاکی از اعتماد مردم به مجموعه دولت و نظام بوده است.
وی با اشاره به اینکه آمار واکسیناسیون دز اول و دوم در استان وضعیت خوبی دارد، افزود: برای افزایش ضریب دز سوم نیز باید یک اهتمام و حرکت جدی از سوی همهی بخشها صورت گیرد که استمرار طرح شهید سلیمانی یکی از اقدامات ضروری در این زمینه است.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به آمار پایین ثبت اطلاعات استان در سامانه «ایران من»، از اتاق اصناف و اتحادیههای صنفی خواست تا با جدیت بیشتری نسبت به اطلاعرسانی و توجیه اصناف و فعالان صنفی برای ثبت اطلاعات خود در این سامانه اقدام کنند.
وی با اشاره به اهمیت کنترلهای بهداشتی در مرزهای زمینی و هوایی استان، از دانشگاه علوم پزشکی تبریز و جمعیت هلال احمر استان خواست تا با استقرار کارشناسان خود در این مرزها، کنترلهای لازم را بر تردد مسافران انجام دهند.
خرّم خطاب به آموزش و پرورش و دانشگاهها نیز تأکید کرد: تمهیدات و مقدمات لازم برای ازسرگیری کامل آموزش حضوری در مدارس و دانشگاهها از سال تحصیلی آینده پیشبینی شود تا شاهد افت تحصیلی دانشآموزان و دانشجویان نباشیم.
استاندار آذربایجان شرقی به فرمانداران استان نیز دستور داد در ایام پایانی سال، ضمن نظارت بر رعایت قیمت و کیفیت محصولات عرضهشده در سطح بازار، بر رعایت شیوهنامههای بهداشتی در اماکن عمومی و مراکز خرید و همچنین ادارات و بانکها به طور جدی نظارت کنند.
وضعیت کرونایی استان روبه کاهش است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این جلسه گفت: در حال حاضر شهرستانهای عجبشیر، مراغه و ملکان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و ۱۱ شهرستان از جمله تبریز در وضعیت نارنجی و بقیه شهرستانها در وضعیت زرد هستند.
بهمن نقیپور همچنین از روند رو به کاهش آمار مراجعان سرپایی و بستریهای کرونا در استان خبر داد و گفت: وضعیت مرگومیر ناشی از کرونا در هفتههای اخیر تقریباً ثابت بوده و امیدواریم از اواخر هفته جاری شاهد کاهش فوتیها باشیم.
وی درخصوص وضعیت واکسیناسیون کرونا در استان نیز گفت: ۹۴ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال استان دز اول، ۸۵ درصد دز دوم و ۴۱ درصد دز سوم واکسن را تزریق کردهاند.
وی درخصوص وضعیت واکسیناسیون کرونا در استان نیز گفت: ۹۴ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال استان دز اول، ۸۵ درصد دز دوم و ۴۱ درصد دز سوم واکسن را تزریق کردهاند.
در این جلسه گزارش ثبت اطلاعات استان در سامانه «ایران م»" و گزارش کمیته علمی و فناوری ستاد مقابله با کرونا نیز ارائه شد.
تمامی واحدهای صنفی باید در سامانه ایران من ثبتنام بکنند
فرداد تیموری، مدیر فناوری اطلاعات استانداری آذربایجان شرقی درخصوص سامانه ایران من، گفت: تمامی واحدهای صنفی در راستای اجرای مدیریت هوشمند بیماری کرونا باید نسبت به ثبتنام در این سامانه به نشانی http://asnaf.moi.ir و اخذ و نصب QR-Code در واحد صنفی اقدام کنند.
به گفته وی، سامانه ایران من به منظور کمک به فعال بودن بازارهای کشور در شب عید و همچنین رعایت شیوهنامههای بهداشتی توسط اصناف مختلف ایجاد شده و ثبتنام در آن برای فعالیت کلیه اصناف در ایام عید نوروز الزامی است.
تیموری خاطرنشان کرد: هر فعال صنفی باید ضمن تزریق سه دوز واکسن کرونا، در سامانه ایران من ثبتنام کرده و با اخذ و نصب QR-Code اختصاصی، مشتریان را از رعایت شیوهنامههای در واحد صنفی خود مطلع کند.
وی افزود: ثبتنام در این سامانه برای کارفرمایان و کارکنان تمام واحدهای صنفی شامل مراکز پذیرایی و سرو غذا، اماکن ورزشی، فروشگاهها و مراکز خرید، مراکز اقامتی، تورهای گردشگری، بانکها و موسسات مالی، کارگزاریها، دفاتر پیشخوان خدمات دولت و پلیس+۱۰، سالنهای سینما، تئاتر و موسیقی الزامی است.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، تیموری گفت: اتاق اصناف و تشکلهای صنفی موظفند ضمن نظارت موثر بر چگونگی رعایت الزامات مربوط در حوزه عملکرد واحدهای صنفی، نسبت به واحدهایی که الزامات مقرر را نقض کردهاند، اخطار و برخوردهای قانونی را انجام دهند.
انتهای پیام