به گزارش ایرنا، در مراسمی با حضور مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجانغربی، سرپرست فرمانداری و جمعی از مسوولان چهاربرج ساختمان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان افتتاح شد.
امام جمعه چهاربرج در این آیین ضمن قدردانی از مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان نسبت به راه اندازی این اداره در چهاربرج، خواستار حل مشکل افرادی که زمین آنان جزو اراضی منابع طبیعی و ملی قرار دارد شد.
حجتالاسلام اصغر جلالی افزود: استقرار اداره منابع طبیعی و آبخیزداری در شهرستان یکی از مطالبات و نیازهای اصلی چهاربرج بود که با عنایت مسوولان امر این مهم محقق شد.
در ادامه سرپرست فرمانداری چهاربرج با اشاره به نقش استقرار اداره منابع طبیعی در رسیدگی به مشکل مردم این شهرستان، اظهار کرد: برنامه ریزی و تخصیص اعتبار به منظور حفاظت از ذخایر ژنتیکی منطقه شامات و قرقشلاق و تخصیص اعتبار لازم برای پوشش گیاهی اطراف دریاچه ارومیه از نیازهای اصلی این شهرستان است.
قادر حبیبی افزود: همچنین توجه به جذب و استفاده از نیروهای متخصص بومی و اعلام نیاز جذب نیرو از طریق سازمان استخدامی و از طریق آزمون با اولویت بومی پذیری از دیگر نیازهای این شهرستان در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری است.
در این مراسم طی حکمی از سوی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، "مرادعلی محمدی" به عنوان اولین سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری چهاربرج معرفی شد.
همچنین به مناسبت هفته منابع طبیعی چند اصله نهال توسط مسوولان در محوطه اداره تازه تاسیس منابع طبیعی و آبخیزداری چهاربرج غرس شد.
اولین جلسه کارگروه توسعه اقتصادی شهرستان چهاربرج برگزار شد
سرپرست فرمانداری چهاربرج با اشاره به برگزاری اولین جلسه کارگروه توسعه اقتصادی این شهرستان با حضور مسوولان و جمعی از فعالان اقتصادی اظهار کرد: این جلسه با هدف شناسایی راهکارها و موانع توسعه سرمایه گذاری در شهرستان چهاربرج برگزار شد.
قادر حبیبی ادامه داد: همچنین در این جلسه شماری از فعالان اقتصادی، اصناف و کسبه مشکلهای واحد های تولیدی، کسب و کار و موانع موجود سرمایه گذاری در شهرستان را مطرح کرده و خواستار حذف بورکراسی اداری پیش روی کسب و کارها و واحدهای تولیدی و افزایش حمایت های اداری شدند.
وی با بیان اینکه قرار شد هر سه ماه یکبار نشست فعالان اقتصادی در چهاربرج برگزار شود، افزود: مقرر شده است اتاق اصناف پس از استقرار اداره صنعت و معدن و تجارت به منظور ارایه خدمات مطلوب در چهاربرج راهاندازی شود.
سرپرست فرمانداری چهاربرج با بیان اینکه صندوق توسعه اقتصادی این شهرستان نیز در آینده نزدیک راهاندازی میشود، اضافه کرد: حمایت از کارآفرینان و سرمایهگذاران بومی در جهت توسعه کسب و کار در اولویت قرار میگیرد.
به گزارش ایرنا، براساس تقسیمات جدید کشوری و در راستای مصوبه ۲۱ تیر ماه هیات دولت، چهاربرج مرکز بخش مرحمتآباد که یکی از بخشهای شهرستان میاندوآب به شمار میرفت، به شهرستان ارتقا یافت.
هماکنون ۲۴ اداره یا نمایندگی اداره در چهابرج راهاندازی شده است.
یک طرح آبخیزداری در سردشت کلنگ زنی شد
کلنگ طرح سازه مکانیکی در روستای مرزی و کم برخوردار "سویرو" به مناسبت گرامیداشت هفته منابع طبیعی با حضور فرماندار شهرستان سردشت و جمعی از مسئولان به زمین زده ش زمین زده شد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سردشت گفت: طرح سازه مکانیکی که جزو طرح های آبخیزداری به شمار میآید شامل سازه ملاتی در سطح ۶۵۰ متر مکعب و سازه خشکه چین در سطح ۳۰ متر مکعب است.
رحمت ابراهیمی افزود: برای اجرای این طرح ۶ میلیارد ریال از محل اعتبارات محرومیتزدایی تخصیص داده شده است.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سردشت بیان کرد: این طرح با هدف جلوگیری از سیلابهای ویرانگر فرسایش خاک حفاظت از آب و خاک و پوشش گیاهی و افزایش سفرهای زیر زمینی اجرا میشود.
به گزارش ایرنا، این شهرستان دارای ۹۰ هزار هکتار جنگل و ۳۰ هزار هکتار مرتع می باشد.
بنیاد شهید ۸۰۰ جلد کتاب به کتابخانههای تکاب اهدا کرد
رییس اداره کتابخانههای عمومی تکاب گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران این شهرستان ۸۰۰ جلد کتاب به ارزش ۴۰ میلیون ریال به کتابخانههای عمومی تکاب اهدا کرد.
سجاد نعیمی با بیان اینکه اهدا این تعداد کتاب در راستای برنامه " اهدا کتاب، اهدا دانایی" صورت گرفته افزود: این کتابها در حوزه های علوم اجتماعی و ادیان است که با هدف غنیسازی کتابخانههای عمومی تکاب در اختیار اداره کتابخانههای این شهرستان قرارگرفته است.
وی اظهار کرد: با توجه به اهمیت غنیسازی و پویایی منابع اطلاعاتی در کتابخانه ها، ضروری است تا طرح "اهدای کتاب، اهدای دانایی" با جدیت بیشتری پیگیری شود و با رایزنی با خیرین و ادارات می توانیم کمبودهای منابع مطالعاتی را رفع و بر غنای منابع بیفزاییم.
رییس اداره کتابخانههای عمومی تکاب ادامه داد: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از ۲ هزار جلد کتاب با عنواهای مختلف به کتابخانه های عمومی بوستان ملّت و آیت الله خسروی این شهرستان اهدا و وقف شده است.
۳ باب کتابخانه عمومی در شهر تکاب و یک باب کتابخانه نیز در شهر تخت سلیمان با بیش از سه هزار عضو ثابت فعالیت می کنند.