مدیران کار و فنی و حرفه‌ای در اردبیل معرفی شدند

خبرگزاری ایسنا دوشنبه 23 اسفند 1400 - 01:04
با حضور مسئولان کشوری و استانی آیین تودیع و معارفه مدیران تعاون، کار و رفاه اجتماعی و فنی و حرفه‌ای استان اردبیل برگزار شد.
مدیران کار و فنی و حرفه‌ای در اردبیل معرفی شدند

در مراسمی که در سالن اجتماعات اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل برگزار شد، با قدردانی از زحمات مدیران سابق بهروز رحیم‌زاده به عنوان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل و رحیم یونسی نیز به عنوان مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل معرفی شد.


مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل به فعالیت‌های گسترده این اداره کل در حوزه کارفرمایی، کارگری و بخش تعاون و رفاه اجتماعی اشاره کرد و گفت:‌ 2 هزار نفر در استان اردبیل بیمه بیکاری می‌گیرند و تلاش بر کاهش آمار اخراج کارگران و نیروی کارگری ماهر در واحدهای تولیدی است.


بهروز رحیم‌زاده فعالیت 22 هزار واحد کارگاهی را در استان اردبیل یادآور شد و اظهار کرد: در این واحدها بیش از 110 هزار کارگر بیمه‌شده به شکل اجباری فعالیت می‌کنند.


وی به کاهش ورودی پرونده‌های شکایت کارگری و کارفرمایی اشاره کرد و افزود: ثبت این شکایات و رسیدگی به آنها به صورت الکترونیکی و در مراجع حل اختلاف انجام می‌شود که امسال 9 هزار پرونده شکایت مورد رسیدگی قرار گرفته است.


مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل فعالیت 250 تشکل کارگری و کارفرمایی را در استان اردبیل یادآور شد و تصریح کرد: 25 هزار بازرسی از واحدهای تولیدی با هدف صیانت از نیروی کار انجام شده است.


رحیم‌زاده به افزایش حقوق کارگران در سال آینده اشاره کرد و ادامه داد: تلاش می‌کنیم تا با مراقبت بیشتر اجازه تعدیل نیرو و یا اخراج کارگری را از واحدهای تولیدی و صنعتی ندهیم.


وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: 17 درصد اشتغال استان مربوط به بخش تعاون است که 2 هزار شرکت تعاونی در استان اردبیل ارائه خدمات می‌کنند.

نرخ بیکاری در اردبیل 4 درصد بیشتر از میانگین کشوری است


در ادامه مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل نیز اظهار کرد: به رغم ارائه برنامه‌های آموزشی و مهارتی همچنان نرخ بیکاری در استان اردبیل 4 درصد بیشتر از میانگین کشوری است.


رحیم یونسی تصریح کرد: در حالی که در کشور نرخ بیکاری به 8 درصد رسیده این رقم در استان اردبیل 12 درصد است.


وی توانمندی نیروی کار را با آموزش‌های مستمر و ارتقا مهارت یادآور شد و گفت: توانایی و مهارت افراد نقش مهمی را در بهبود کیفیت زندگی ایفا می‌کند.


مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل افزود: آموزش مهارتی و توانمندسازی از سطح مدرسه و دانشگاه‌ها فرصت طلایی را برای کارآفرینی در حوزه‌های مختلف به وجود می‌آورد.


یونسی فعالیت 25 مرکز آموزشی و 190 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای را در استان یادآور شد و خاطرنشان کرد: سنجش و صلاحیت‌های حرفه‌ای از دغدغه‌های جدی است که با راه‌اندازی مراکز آنلاین سنجش سعی بر این است تا این دغدغه‌ها کاهش پیدا کند.


وی همراهی خانواده‌ها را در ترغیب و تشویق دانش‌آموزان برای انتخاب رشته‌های کار و دانش و فنی و حرفه‌ای یادآور شد و اضافه کرد: باید به تحقق شعار هر ایرانی یک مهارت توجهی جدی شود.


یونسی بیان کرد: عمده فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به دلیل نداشتن مهارت به جمع بیکاران استان اضافه می‌شوند در حالی که به راحتی می‌توان با توسعه برنامه‌های آموزشی در این بخش به اهداف مورد نظر دست پیدا کرد.


انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.