مصطفی زبردست در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر در لرستان ۱۰ واحد کشتارگاهی فعال در حوزه صنعت طیور در شهرستانهای خرمآباد، الیگودرز، دورود، بروجرد، کوهدشت و سلسله وجود دارد.
وی ادامه داد: در همه کشتارگاههای طیور استان هم نظارت شرعی و هم بهداشتی انجام میشود.
زبردست افزود: با توجه به ظرفیت کشتارگاههای سطح استان در هر ساعت در در طول شبانه روز ظرفیت کشتار ۲۲ هزار قطعه طیور وجود دارد و کلیه مراحل کشتار با استفاده از تجهیزات و امکانات کشتارگاهها به صورت صنعتی انجام میشود.
مدیرکل دامپزشکی لرستان، عنوان کرد: از ابتدای سال تاکنون یک سری اقدامات در بحث به روز رسانی امکانات کشتارگاهها انجام شده که هدف ما ارتقاء سطح کشتارگاههاست.
وی تصریح کرد: کشتارگاههایی که ما در استان داریم معمولاً در رتبه B قرار دارند و برنامهریزی انجام شده دنبال ارتقاء رتبه کشتارگاهها به A است که باعث میشود ظرفیت در بحث صادرات مرغ به سایر کشورهای حوزه خلیجفارس و اطرافمان وجود داشته باشد.
زبردست عنوان کرد: ما یک مرکز پای مرغ در شهرستان کوهدشت داریم که علاوهبر اشتغالزایی خوبی که داشته، پای مرغ به کشورهای شرق آسیا مانند ویتنام، وین و کره جنوبی وجود دارد.
مدیرکل دامپزشکی لرستان، تصریح کرد: ادارهکل دامپزشکی لرستان با توجه به اقداماتی که در سطح این واحد انجام داده توانسته الزامات بهداشتی این کشورها را فراهم کند که از ابتدای سال تاکنون توانستهایم بیشاز ۲۰۰۰ تن پا و پنجه را به است کشورها صادر کنیم.
انتهای پیام