«بهروز اکرمی» روز دوشنبه در کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت و خانواده استان مرکزی افزود: لازم است ظرفیت استان در این حوزه مشخص شود تا در چارچوب اسناد بالادستی با محوریت دانشگاه علوم پزشکی، جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت برنامه ریزی مناسب در حوزه دانههای روغنی پیش بینی گردد.
وی اظهار داشت: باید روند تولید دانههای روغنی در کشور را از واردات بی نیاز کرد و اکنون برای رفع مشکلات این حوزه با وجود داشتن سند کشاورزی، اجرای طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی حیاتی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: یکی از دلایل توسعه برخی ملتها اهمیت به مقوله مطالعه و کتابخوانی است که امروز فضای مجازی عرصه برای مطالعه و عمیق اندیشیدن را تنگ کرده است.
وی اظهار داشت: تصور اشتباه برخی افراد است که با حضور در فضای مجازی دیگر نیازی به مطالعه نیست اما فضای مجازی هرگز جای مطالعه را نمیگیرد و باید مردم را به اهمیت جایگاه کتابخوانی آگاه ساخت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: کتاب کالای فرهنگی است باید برای عرضه این کالا بین متقاضیان انگیزه ایجاد شود و همانطور که افراد جامعه به غذای جسم نیاز دارند باید غذای روح آنان هم تامین شود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان مرکزی نیز گفت: با توجه به شیوع کرونا تلاش شده تا کتاب در اختیار اهل مطالعه قرار گیرد و برای این مهم از همکاری اداره کل پست استان کمک گرفته شده است.
«مهدی ثامنی» افزود: افراد علاقمند به مطالعه با تماس با روابط عمومی اداره کل کتابخانههای استان، نام کتاب را اعلام و کتاب مورد نظر به آدرس فرد متقاضی ارسال میشود.
وی اظهار داشت: شهر مهاجران نیازمند کتابخانه عمومی است و برای این مهم با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان از فضای موجود در این شهر برای تجهیز کتابخانه استفاده خواهد شد.
استان مرکزی ۱۲ شهرستان و بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.