فرزاد مخلصالائمه روز چهارشنبه ۲۵ اسفندماه در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان استان مرکزی در اراک اظهار کرد: جهاد تبیین از دوشاخه اصلی برخوردار است که هر دو شاخه، جوانان را کانون هدف خود قرار داده اند.
وی افزود: شاخه اول جهاد تبیین، بیان، ترویج و نشر موفقیتها وتوفیقات نظام و انقلاب است که دارای جنبه کنشی و ایجابی است و شاخه دیگر دفع شبهات، تحریفها، ابهامات و مقابله با کم ارزش جلوه دادن موفقیتها و انحرافات است.
وی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر بحث جهاد تبیین اظهار کرد: نخستین توصیه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، توصیه امید به آینده و نگاه خوشبینانه و امیدوار به آینده است که لازم است مورد توجه جدی قرار گیرد.
استاندار مرکزی با بیان اینکه جمهوری اسلامی در میانههای دهه اول از گام دوم قرار دارد خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی به دهه پنجم با شرایط مقتدرتر از قبل رسیده و این مهم یک پدیده استثنایی است. در هیچیک از انقلابهای دنیا دیده نشده که از دهه سوم گذر کنند، حتی انقلابهای دینی پیامبران الهی نیز در دهه سوم با شرایط خاصی مواجه شدند. انقلاب اسلامی به فضل الهی، همت مردم و رهبر فرزانه، جمهوری اسلامی در این موقعیت قرار گرفته است.
مخلص الائمه اظهار کرد: نیازمند تدوین یک برنامه جدی برای مقابله با آسیب های اجتماعی نظیر طلاق هستیم. امید است در این راستا تشکلها، دستگاههای اجرایی، گروهها، نهادها و سمنهای مختلف تلاش کنند تا این معضل مهار شود، چراکه این مهم امری بین دستگاهی است.
وی تصریح کرد: دغدغههای سمنها قابل احترام است و امید است بتوان به سمت مسائل ودغدغههای این قشر در دولت سیزدهم حرکت کرد و شاهد تحولات زیادی در این حوزهها باشیم.
استاندار مرکزی اضافه کرد: پروژههای ناتمام زیادی در کشور وجود دارد که بالغ بر ۸۰ تا ۹۰ هزار پروژه در جای جای کشور هستند.
مخلص الائمه گفت: حجم بالایی از اعتبارات دولتی جهت به پایان رساندن این طرح ها نیاز است که در توان هیچ دولتی نیست و باید بودجه سه دهه کل کشور صرف به اتمام رساندن طرح های نیمه تمام شود.
وی ادامه داد: تکمیل این طرحها نیازمند اولویت بندی جدی است، دولت سیزدهم نیز هیچگونه طرح جدیدی را کلنگزنی نخواهد کرد، اگر عملیات اجرایی طرحی نیز آغاز شود مربوط به بخش خصوصی و غیردولتی است.
استاندار مرکزی تشریح کرد: گشایشهایی در وضع اقتصادی کشور صرف نظر از سیاست بینالمللی صورت گرفته و شرایط بهتری حاکم شده است که سال آینده نتایج آن آشکار شود. طرحها نیازمند اولویت بندی جدی هستند و دولت سیزدهم هیچ کار جدیدی را کلنگزنی انجام نمیدهد و اگر عملیات اجرایی طرحی آغاز شود مربوط به بخش خصوصی و غیردولتی است.
مخلصالائمه عنوان کرد: سال آینده برای کشور سال خاصی است و دولت هدفگذاری خاصی انجام داده و امسال تمرکز دولت سیزدهم بر مقابله با کرونا و انجام واکسیناسیون بود که موجب شد پیک ششم با سرعت سپری شود.
وی اشاره کرد: خوشبختانه شرایط نوروز امسال متفاوتتر از ۲ نوروز گذشته است که این شرایط در سایه همراهی مردم، تلاش دولت و همراهی شرکتهای دانشبنیان و دانشمندان و جوانان در تولید واکسیناسیون ایجاد شده است.
استاندار مرکزی بیان کرد: سال آینده سال رشد اقتصادی است که تمرکز دولت نیز در این راستا خواهد بود، لذا نیاز است تشکلهای اجتماعی و فرهنگی نسبت به این مفهوم و ابعاد آن، سواد اقتصادی خود را افزایش دهند تا سطح نگاه اقتصادی جامعه افزایش یابد و هدف دولت برای رشد اقتصادی هشت درصدی محقق شود.
مخلص الائمه اظهار کرد: رشد اقتصادی کشور با احتساب فروش نفت از زمستان امسال بسیار چشمگیر بوده است، اما توقع میرود، رشد اقتصادی در سال جدید مبتنی بر نفت نباشد، چراکه درآمد حاصل از نفت مولد نبوده و امید است سرمایهها در بخشهای اصلی به کار گرفته شود.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این جلسه گفت: ستاد ساماندهی امور جوانان بستری برای احصای مشکلات و کاستیهای حوزه جوانان است.
بهنام نظری افزود: لازم است جوانان را به درک واقعی از خود و محیط رساند و همه نهادها، ارگان ها و حوزههای ذی ربط در حوزه جوانان پای کار آیند.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: عدم وجود نگاه جدی و عمیق به جوانان و مسائل آنها تهدیدات جدی را در جامعه در پی دارد.
نظری اظهار کرد: سمنها نیز بازوان توانایی در بخشهای مختلف و بویژه جوانان هستند که لازم است از این بخش نهایت بهره را ببرند.
مدیرکل ورزش وجوانان استان مرکزی هم در این جلسه گفت: به پیشنهاد وزیر ورزش و جوانان در سفر ایشان به استان مرکزی، دبیرخانه دائمی شبکه سمن های ملی فرهنگی در حوزه جوانان با اختصاص اعتبار اولیه از سوی وزارت ورزش و جوانان راهاندازی شد.
عابد حقدادی اظهار کرد: تشکیل این شبکه، از جمله نیازهای خاصی است که ریاست آن نیز به رئیس مجمع سمنهای جوانان واگذار شده است.
وی با اشاره به اینکه در سفر وزیر وزرش وجوانان به استان مرکزی ۱۳ طرح شاخص افتتاح شد، در خصوص هفته جوان بیان کرد: در ۲ سال گذشته به دلیل شرایط کرونا، برنامههای هفته جوان و تجلیل از نخبگان این قشر برگزار نشد ولی خوشبختانه امسال این برنامه با همکاری سپاه ناحیه اراک در این شهر و سایر شهرستانهای استان مرکزی برگزار شد.
حقدادی اضافه کرد: ویژه برنامههای خاصی در هفته جوان امسال در نظر گرفته شده است که پیشبینی شده بخشی از آن در ایام نوروز برگزار شود.
مدیر کل ورزش و جوانان استان مرکزی تاکید کرد: متاسفانه حتی یک درصد بودجه پژوهش در این نهاد هزینه نشده و نیاز است یک پژوهش در حوزه نیازسنجی حوزه جوانان به انجام برسد.
حقدادی خاطرنشان کرد: استان مرکزی نخستین استانی است که در حوزه ورزش و سمنهای جوانان با همکاری سپاه، فعالیت اردوهای جهادی را دنبال میکند و تاکنون اقدامات خوبی را در این راستا انجام داده است.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استاندار مرکزی نیز گفت: اوقات فراغت سال ۱۴۰۱ در مقایسه با ۲ سال گذشته متفاوت است و لازم است که برنامه های اوقات فراغت در سال آتی به دلیل بهبود شرایط کرونایی، به شکل ویژه ای برنامه ریزی و دنبال شود.
محمدرضا جعفری ادامه داد: نیاز است فعالیتهای مناسب برای جوانان و نوجوانان مشخص شود.
وی تاکید کرد: جوانان سرمایه های این کشور هستند و لازم است که ستاد ساماندهی امور جوانان استان مرکزی، یک برنامه جامع برای این قشر داشته باشد.
انتهایپیام