طرز تهیه آجیل محلی در کهگیلویه و بویراحمد

ایرنا شنبه 28 اسفند 1400 - 16:05
ایرنا- یاسوج -با توجه به فراوانی درخت پسته کوهی در کهگیلویه و بویراحمد از میوه آن نوعی آجیل محلی درست می کنند.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.