به گزارش ایرنا، علی بحرانی روز یکشنبه در نشست با مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر گفت: با توجه به آمادگی سرمایه گذار بخش خصوصی برای احداث کشتارگاه انتظار داریم هر چه سریعتر مجوز راهاندازی کشتارگاه در این شهرستان صادر شود.
وی با تقدیر از خدمات مجموعه دامپزشکی در تامین امنیت غذایی و سلامت جامعه اظهارداشت: باتوجه به اینکه شهرستان دشتی دومین جمعیت دامی استان را دارد و برای تامین امنیت غذایی و گوشت سالم و بهداشتی مورد نیاز شهرستان دشتی و شهرستانهای جنوب استان بوشهر باید هر چه سریعتر این گشتارگاه راه اندازی شود.
وی اضافه کرد: کشتارگاه فعلی خورموج کوچک و متعلق به شهرداری با قدمت ۵۰ ساله است و نمی تواند نیازمندی گوشت شهروندان دشتی و مناطق همجوار را برطرف کند.
فرماندار دشتی در ادامه به تعداد بالای دام در بخش شنبه و طسوج و سخت گذر بودن بیشتر راههای روستایی این بخش اشاره کرد و خواستار راه اندازی نمایندگی دامپزشکی در این بخش شد.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر نیز گفت: سالانه ۱۰۰ تن گوشت قرمز در کشتارگاه خورموج با نظارت دامپزشکی کشتار می شود و بخشی از نیازهای شهرستان برای گوشت گرم و تازه برطرف می کند.
مرتضی بحرانی از اقدامات شهرداری خورموج در رفع نواقص کشتارگاه این شهر قدردانی کردو افزود:بیشترین خدمات بهداشتی و واکسیناسیون دامها در این شهرستان انجام می شود.
وی اضافه کرد: ۲۲ واحد مرغداری در دشتی فعال هستند که بخش عمده ای از گوشت سفید سالم استان بوشهر را تامین می کنند.
وی به نقش دامپزشکی در کنترل و پیشگیری از بیماریها دام و طیور اشاره کرد و افزود: مجموعه دامپزشکی دشتی علی رغم کمبودها اما به صورت شبانه روزی و مستمر بر تامین گوشت قرمز و سفید در تمام مراحل نظارت و خدمات رسانی می کنند و به طور متوسط سالانه بیش از هزار مورد خدمات رسانی رایگان به جامعه هدف شهرستان انجام می شود.
وی تاکید کرد: در ایام نوروز نیز تمام کارکنان دامپزشکی استان بوشهر به صورت مستمر و شبانه روزی برای تامین امنیت غذایی از تولید تا توزیع و مصرف گوشت قرمز، سفید و سایر فرارودهای دامی در سطح استان نظارت و با متخلفان برخورد قاطع می کنند.