به گزارش ایرنا ،امیر پیکر روز دوشنبه در این باره اظهار داشت: مصرف نان های بی کیفیت علاوه بر مشکلات گوارشی که برای مصرف کنندگان ایجاد می کند، همچنین سبب شده کارخانجات تولیدی آرد هم بیشتر تمایل به تولید آرد سفید با درصد سبوس پایین داشته باشند.
وی افزود: این مهم تخلف آشکار محسوب شده و با واحدهای تولیدی متخلف برخورد قانونی و قضایی صورت خواهد گرفت.
مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از مردم استان خواست ضمن تغییر دیدگاه خود، مصرف نانهای با درصد سبوس بالاتر را در اولویت قرار دهند.
پیکر ابراز داشت: با توجه به کیفیت پایین نان های مصرفی در مرکز استان، نظارت و بازرسی از واحدهای تولیدی آرد در آزمایشگاه این معاونت ویژگیهای حسی نان های تولیدی (رنگ، بافت، میزان سوختگی و ...) با حساسیت و کنترل بیشتری مورد بررسی قرار می گیرد.
وی تاکید کرد: همچنین نانهای بیکیفیت غیرقابل مصرف اعلام خواهند شد.