مردم مصرف نان سبوس دار را در اولویت قرار دهند

ایرنا دوشنبه 22 دی 1399 - 20:30
یاسوج- ایرنا- مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تصور نادرست از نان مصرفی مردم در این استان بیشتر به سمت نان سفید و روشن گرایش پیدا کرده و باید مصرف نان‌های با درصد سبوس بالاتر را در اولویت قرار داده و به سلامت خود بیش از پیش اهمیت دهند.
 مردم مصرف نان سبوس دار را در اولویت قرار دهند

به گزارش  ایرنا ،امیر پیکر روز دوشنبه در این باره اظهار داشت: مصرف نان های بی کیفیت علاوه بر مشکلات گوارشی که برای مصرف کنندگان ایجاد می کند، همچنین سبب شده کارخانجات تولیدی آرد هم بیشتر تمایل به تولید آرد سفید با درصد سبوس پایین داشته باشند.

وی افزود: این مهم تخلف آشکار محسوب شده و با واحدهای تولیدی متخلف برخورد قانونی و قضایی صورت خواهد گرفت.

مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از مردم استان خواست ضمن تغییر دیدگاه خود، مصرف نان‌های با درصد سبوس بالاتر را در اولویت قرار دهند.

پیکر ابراز داشت: با توجه به کیفیت پایین نان های مصرفی در مرکز استان، نظارت و بازرسی از واحدهای تولیدی آرد در آزمایشگاه این معاونت ویژگی‌های حسی نان های تولیدی (رنگ، بافت، میزان سوختگی و ...) با حساسیت و کنترل بیشتری مورد بررسی قرار می گیرد.

وی تاکید کرد: همچنین نان‌های بی‌کیفیت غیرقابل مصرف اعلام خواهند شد.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.