طرز تهیه کیک قهوه

باشگاه خبرنگاران سه شنبه 23 دی 1399 - 03:19
در گزارش زیر طرز تهیه کیک قهوه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه کیک قهوه آشنا کنیم.

مواد لازم:

آرد ۲ پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پودر قهوه فوری ۳ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
وانیل‏ یک چهارم قاشق چایخوری
شیر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
گردو خرد شده (اختیاری) دو سوم پیمانه


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:
● اول فر رو روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم می‌کنیم تا گرم بشه. آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم. تو یه ظرف دیگه شکر، وانیل، پودر قهوه و تخم مرغ رو حدود هفت دقیقه با همزن میزنیم تا کشدار بشه.

بعد روغن مایع رو اضافه می‌کنیم و کمی میزنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و میزنیم تا مواد یکدست بشن.

● مخلوط آرد رو کم کم به مواد افزوده و با لیسک هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط بشن. در آخر گردو رو اضافه کرده و آروم هم میزنیم.
قالب رو چرب کرده و خمیر رو توی قالب ریخته و میذاریم تو فر به مدت حدود ۴۵ دقیقه تا کیک بپزه.

مواد لازم کرم پنیری قهوه:
پنیر خامه‌ای (ماسکارپونه) ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتر
پودر شکر ۱۰۰ گرم
پودر قهوه فوری ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
● همه مواد رو با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا حالت کرمی پیدا کنه. هم برای وسط کیک و روی کیک میتونین استفاده کنید و با چند تا گردو تزیین کنید.

منبع: کدبانو شیم

انتهای پیام/

 

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.