اصفهان- ایرنا- مدیرگروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت : اگر سبوس گندم در پُخت نان حذف شود، نه تنها مواد مورد نیاز بدن انسان مانند پروتئینها و ویتامینها به خوبی تامین نمیشود بلکه بار بیماریها افزایش خواهد یافت.
به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد حسن انتظاری در این ارتباط اظهار داشت: اگر نان به شیوه درست پخت شود، به طور تقریبی تمام نیاز فرد بالغ را تامین میکند.
وی بیان داشت: برخلاف تصور عموم که فکر میکنند با مصرف گوشت، پروتئین بدن تامین میشود، نیمی از پروتئین بدن از نان تامین میشود که در همین ارتباط سلامتکده نان در اصفهان از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان راه اندازی شد.
گزارش: عاطفه قلع ریز ، تدوین: عاطفه جعفری نژاد
منبع خبر "
ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.