ظرفیت گردشگری خوراک هرمزگان در برنامه دست‌پخت معرفی می‌شود

ایرنا سه شنبه 09 فروردین 1401 - 14:15
بندرعباس - ایرنا - معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان گفت: ظرفیت گردشگری خوراک این استان ساعت ۲۰ روز پنج‌شنبه ۱۱ فروردین در برنامه دست‌پخت شبکه یک سیما معرفی می‌شود.
ظرفیت گردشگری خوراک هرمزگان در برنامه دست‌پخت معرفی می‌شود

به گزارش ایرنا،فائقه اتابک سه‌شنبه در این خصوص افزود: این برنامه در راستای معرفی گردشگری خوراک و غذاهای محلی هرمزگان به همت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی این استانروی آنتن می‌رود.

وی ادامه داد: ۱۲ بانوی هرمزگانی در این برنامه با پوشش سنتی به معرفی گردشگری خوراک و غذاهای بومی هرمزگان می‌پردازند تا جنبه دیگری از جاذبه‌های گردشگری این استان به جامعه معرفی شود.

وی اضافه کرد: تنوع خوراک در این استان بسیار بالا بوده که نیاز است انواع مختلف آن به جامعه معرفی شود.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان افزود: مسابقه آشپزی دست‌پخت ویژه نوروز ۱۴۰۱ روز پنج‌شنبه ۱۱ فروردین ساعت ۲۰ از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.