حکیمه انتظاری روز چهارشنبه در جلسه کارگروه امهال تسهیلات کشاورزان خسارتدیده (بند «خ» ماده ۳۳ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران) بیان کرد: از سال ۱۳۹۴ و در راستای ساماندهی و جمعآوری اطلاعات بهرهبرداران بخش کشاورزی و شرایط شناخت و تشخیص اطلاعات کشاورزان، سامانهای به نام پهنهبندی از سوی وزارت جهادکشاورزی راهاندازی شده و ضروری است کشاورزان شهرستان برای ثبت مشخصات خود در این سامانه هرچه سریعتر اقدام کنند.
وی در خصوص کارگروه امهال تسهیلات کشاورزان خسارتدیده نیز تاکید کرد: در این راستا پیرو نامههای کشوری، تمامی بانکهای عامل موظف هستند نسبت به امهال کامل تسهیلات مربوط به تمامی خسارتدیدگان بخش کشاورزی و دامی سال زراعی ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ ناشی از خشکسالی اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به همین مصوبه قانونی، در صورتی که بانک عاملی از اجرای آن خودداری کند با اخذ دلایل و مستندات مکتوب از بانک موضوع منعکس میشود تا پیگیریهای لازم از بانک مرکزی در خصوص رفع مشکل به عمل آید.
بیش از ۹۵ درصد کشاورزان مشخصات خود را در سامانه ثبت کردهاند
معاون مدیرکل و مدیر جهادکشاورزی مراغه نیز در این جلسه گفت: بیش از ۹۵ درصد کشاورزان مشخصات خود را در سامانه جامع پهنهبندی وزارت جهادکشاورزی ثبت کردهاند.
اسماعیل کریمیاصل بیان کرد: مراغه با چهار مرکز جهاد کشاورزی و ۶ دهستان و ۱۷۷روستا و ۲ شهر، ۲۳ هزار و ۱۵۲ بهرهبردار دارد و طرح پهنهبندی را ۲۱ کارشناس مروج اجرا میکند.
وی اظهار داشت: تمامی خدمات ارائه شده به کشاورزان چندسالی است که از طریق این سامانه امکانپذیر و انجام میشود.
به گزارش ایرنا در سامانه جامع پهنهبندی اطلاعات بهرهبرداران کشاورزی، کارشناسان و مروجان مسوول هر یک از پهنهها و تعیین حدود و ثغور فعالیتهای آنان در کنار اطلاعات زیرساختها و تجهیزات در مراکز جهاد کشاورزی دهستان ثبت میشود.