شهریار بهرامی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عشایری که کارت شناسایی و تردد ندارند هیچ خدماتی به آن ها ارایه نمی شود.
وی اظهار داشت: کارت های شناسایی دامداری و تردد دام تا پنج سال اعتبار دارد و عشایر برای دریافت این کارت تنها ۴۰ هزار تومان هزینه می کنند.
رییس اداره امور عشایری شهرستان های قصرشیرین و سرپل ذهاب گفت: ارایه خدمات، تسهیلات و نهاده دامی به عشایر فقط با کارت شناسایی دامداری تردد دام صورت می گیرد.
بهرامی ادامه داد: عشایر با رعایت پروتکل های بهداشتی به اداره امور عشایر شهرستان های سرپل ذهاب و قصرشیرین مراجعه کنند.
او گفت: مدارک موردنیاز برای صدور کارت تردد دام شامل اصل بیمه نامه دام، اصل شناسنامه و کارت ملی، اصل دفترچه عشایری معتبر و یک قطعه عکس سه در چهار است.
رییس امور عشایری شهرستان های قصرشیرین و سرپل ذهاب گفت: عشایر قصرشیرین و سرپل ذهاب در مجموع ۵۰۰ هزار و ۴۰ راس دام دارند که ۲۱۴ هزار راس آن متعلق به عشایر قصرشیرین و ۳۲۶ هزار راس متعلق به عشایر سرپل ذهاب است.
او اضافه کرد: عشایر قصرشیرین در مجموع سالیانه یک هزار و ۱۷۲ تن گوشت، ۳۲۱ تن پشم و ۳۴۱ تن شیر و عشایر سرپل ذهاب نیز با در اختیار داشتن ۲ هزار و ۶۱۵ تن گوشت، ۳۴۱ تن شیر و ۳۲۱ تن الیاف تولید می کنند.
عشایر کوچ رو تا اواسط اردیبهشت ماه سال آینده در مناطق قشلاقی شهرستان قصرشیرین می مانند و سپس برای گذراندن فصل ییلاق به مناطق سردسیر و خنک تر استان کرمانشاه همچون ارتفاعات دالاهو کوچ می کنند.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و سرپل ذهاب بیش از ۹۰ هزار تن جمعیت دارد.