توضیح راهداری خوزستان درباره تردد اهالی یک روستا با سیم بکسل از رودخانه

عصر ایران دوشنبه 15 فروردین 1401 - 22:00
اهالی روستای لنده و سرصحرای استان خوزستان و روستای لندی استان چهارمحال و بختیاری با توجه به اشتراکات زیاد و نسبت های فامیلی و تعامل محلی، علی رغم وجود رودخانه کارون (بازفت) و کوهستانی بودن مسیر، با استفاده از جره یا گرگر در زبان محلی، از عرض رودخانه عبور می کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان با اشاره به تردد اهالی یک روستا با سیم بکسل، گفت: روستاهای لنده و سرصحرای در خوزستان و روستای لندی استان چهارمحال و بختیاری از جاده ارتباطی برخوردار هستند.

غلامعباس بهرامی نیا در گفت و گو با ایسنا، در خصوص انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر استفاده اهالی روستای سرصحرا خواجه انور از توابع دهدز شهرستان ایذه از سیم بکسل برای تردد در یک مسیر کوهستانی، اظهار کرد: روستاهای لنده و سرصحرای استان خوزستان و روستای لندی استان چهارمحال و بختیاری از جاده ارتباطی خاکی برخوردار هستند.

وی افزود: طول مسیر دهدز تا روستای لنده ۳۷ کیلومتر و دهدز به سرصحرا ۴۲ کیلومتر است که تا کیلومتر ۳۲ مشترک و از منطقه دشت بزرگ، مسیر روستای لنده منشعب شده و از جاده سرصحرا جدا می شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان تصریح کرد: اهالی روستای لنده و سرصحرای استان خوزستان و روستای لندی استان چهارمحال و بختیاری با توجه به اشتراکات زیاد و نسبت های فامیلی و تعامل محلی، علی رغم وجود رودخانه کارون (بازفت) و کوهستانی بودن مسیر، با استفاده از جره یا گرگر در زبان محلی، از عرض رودخانه عبور می کنند.

بهرامی نیا عنوان کرد: اهالی این روستا با وجود دارا بودن مسیر خاکی برای تردد به شهر دهدز، به دلیل نزدیکی، مسیر کوهستانی را از طریق جره یا گرگر طی کرده و از جاده ارتباطی استفاده نمی کنند.

منبع خبر "عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.