مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه در حاشیه این رزمایش در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: فرمانده عملیات میدانی امداد و نجات با جمعیت هلال احمر و مدیریت بحران نیز به عهده مدیریت ستاد بحران شهرستان روانسر بود.
جلیل بالایی افزود: آنچه که این رزمایش را متفاوت کرده بود این است که برخلاف دیگر رزمایش ها هیچ برنامه ریزی و تقسیم کاری صورت نگرفته بود و در لحظه اعلام شد.
وی ادامه داد: خوشبختانه در کمتر از ۱۲ دقیقه اعضای ستاد بحران در فرمانداری مستقر و در کمتر از ۱۰ دقیقه نیروهای عملیاتی در محل حادثه حضور پیدا کردند.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه اضافه کرد: مسئله حایز اهمیتی که برای اولین بار در این رزمایش شاهد آن بودیم، ورود تجهیزات جدید به ویژه در زمینه زنده یابی بود که مهمترین مسئله امداد و نجات است و دیگری حضور بانوان امدادگر بود که در این مانور حضور موثرتری داشتند.
وی با بیان اینکه نقاط قوت و ضعف این رزمایش بررسی خواهد شد، افزود: در مجموع حضور دستگاه ها و آمادگی آنها بسیار مناسب بود و بکارگیری تجهیزات و امکانات و همکاری بین بخشی دیگر دستگاه ها مثبت ارزیابی می شود.
فرماندار شهرستان روانسر نیز گفت: خوشبختانه در این مانور هم افزایی و همکاری خوبی بین دستگاه های عضو ستاد بحران را شاهد بودیم.
سعدی مصطفی زاده افزود: این انسجام مدیریتی و آمادگی دستگاه های خدمات رسان موجب کاهش خسارت ها در مواقع بحران خواهد شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه نیز گفت: این رزمایش با وقوع زلزله فرضی ۳/۶ ریشتر در ساعت ۹ صبح برگزار شد که جمعیت هلال احمر بلافاصله سه تیم ارزیاب را به منطقه اعزام کرد.
فرزین معتمدی افزود: سه تیم امداد و نجات از شهرستان روانسر و تیم های مداد و نجات شهرستان های پاوه و جوانرود و مرکز استان، نیز به منطقه اعزام و تیم جستجوی زنده یاب نیز در منطقه مستقر شد.
وی تصریح کرد: همه دستگاه های متولی امدادرسانی وظایف خود را به خوبی انجام دادند و چادرهایی در منطقه امن برای اسکان مصدومین فرضی راه اندازی شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمانشاه گفت: هدف از مانور صفر لحظه ای ارتقا سطح عملیاتی تیم های مدیریت بحران و جمعیت هلال احمر بود که با سرعت در منطقه حاضر شدند.
شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه برگزار شد.