به ایرنا، محمدصادق بصیری شامگاه سه شنبه در کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی، نظارت و مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان با اشاره به قوانین و آییننامههای مرتبط با نحوه جابجایی و اهمیت پلاکگذاری دامها در پیشگیری از قاچاق با تاکید بر اینکه ۳۰ درصد جمعیت دامهای سنتی موجود در این استان نیز تا یک ماه آینده باید پلاکگذاری شوند، افزود: در اجرای قانون، برخورد با دامهای غیرپلاکگذاری و جلوگیری از قاچاق دام نهایت دقت لازم است تا دامداران متضرر نشوند.
بصیری همچنین برای ترغیب دامداران خرد به منظور اجرای طرح پلاکگذاری، ایجاد مشوقها و کمکهایی را لازم دانست.
مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کرمان نیز گفت: با تحریمها و افزایش نرخ ارز، مسئله قاچاق دام به سایر کشورها بیشتر شده و جنوب کشور از معبرهای اصلی قاچاق دام است.
حمید شمسالدینی به افزایش ۷۹ درصدی کشفیات دام قاچاق نسبت به سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: پلاکگذاری احشام تاثیر زیادی در شناسایی دامهای قاچاق و جلوگیری از این مسئله دارد، لذا حتما باید انجام شود.
سرهنگ میرحبیبی رئیس پلیس امنیت اقتصادی کرمان نیز به کاهش قاچاق دام در این استان اشاره و بیان کرد: تنها مشکل در جابجایی دام عشایری داخلی است که باید راهکاری برای آن دیده شود.
کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی، نظارت و مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان ۲۳ دی ماه به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان برگزار و مباحث مرتبط با قاچاق احشام بررسی شد.