شربت سکنجبین یکی از شربت های مناسب برای رفع عطش در ماه رمضان است.
به گزارش رکنا، یک کارشناس آشپزی ، در برنامهای تلویزیونی روش تهیه شربت سکنجبین را آموزش داد.
برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت شربت سکنجبین دعوت کرد.
شکر 4 لیوان، آب 1/5 لیوان، سرکه 1/2 لیوان، عرق نعنا 1 قاشق غذاخوری، زعفران دم کرده، نعنا تازه 1 دسته
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله شربت سکنجبین را مشاهده میکنید. همچنین روش تهیه این شربت را به طریقی دیگر در ادامه خواهید خواند.
نعناع تازه ۱۵۰ گرم
شکر ۲ لیوان
سرکه ¼ لیوان
آب یک لیوان
برای تهیه شربت سکنجبین خوشمزه ابتدای کار نعنا را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه آب را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب اضافه می کنیم.
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس شربت را روی حرارت ملایم هم می زنیم تا ذرات شکر درون آب حل شده و شربت جوش بیاید. زمانی که شربت جوش آمد، برگ های نعنا را به قابلمه اضافه می کنیم.
در این مرحله اجازه می دهیم شربت ۲۰ دقیقه روی حرارت جوش بزند تا عطر و طعم نعنا درون شربت پخش شود. در ادامه سرکه را کم کم درون شربت اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم شربت قوام پیدا کند.
توجه داشته مقدار سرکه در تهیه شربت سکنجبین سلیقه ای است و می توانیم مقدار آن را نسبت به ذائقه خود کم یا زیاد کنیم. حالا برای اینکه متوجه شویم غلظت شربت مناسب است، یک قاشق از آن بر می داریم.
در این مرحله اجازه می دهیم شربت به طور کامل خنک شود، برای سرعت بخشیدن به کار می توانیم شربت را چند ثانیه درون فریزر قرار دهیم. در ادامه شربت را بین دو انگشت خود تست می کنیم، اگر حالتی غلیظ و کشدار داشت، یعنی آماده است.
در این مرحله شربت را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شود. در نهایت پس از اینکه شربت خنک شد، آن را درون یک ظرف شیشه ای مناسب می ریزیم، سپس در یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان