حجت الاسلام"مهدی اخوان صباغ" ظهر امروز 24 دی ماه در دیدار با استاندار کرمان اظهار کرد: سازمان دارالقرآن بعد از انقلاب در کشور فعالیت های قابل توجهی انجام داده اما تا نقطه مطلوب قرآنی شدن جامعه فاصله زیادی داریم و واقعیت این است قرآن قرائت، تلاوت و در جاهایی حفظ شده اما جامعه جامعه قرآنی نیست در حالی که فضای فرهنگی جامعه را با قرآن می شود تحول داد.
وی افزود: امام(ره) فرمودند"انقلاب کردیم قرآن را در جامعه پیاده کنیم" و مقام معظم رهبری فرمودند" باید قواعد زندگیمان را از قرآن استخراج کنیم".
اخوان تصریح کرد: در کشور 98 درصد مردم به تقدس قرآن کریم التزام دارند اما 10 درصد از مردم روزانه یک صفحه قرآن می خوانند.
وی بیان کرد: ظرفیت های زیادی در کشور ایجاد شده و 14 هزار موسسه و خانه قرآنی در کشور داریم که 280 مورد از این تعداد در استان کرمان است و به صورت مردمی اداره می شوند.
رییس سازمان دارالقرآن کریم با اشاره به اینکه باید فکر اساسی در شورای فرهنگ عمومی برای ارتباط و انس بیشتر مردم با قرآن شود، افزود: مقام معظم رهبری فرمودند باید 10 میلیون نفر حافظ قرآن داشته باشیم و در فضای فرهنگی تنها موضوعی است که معظم له کمیت مشخص کردند و برای رسیدن به این عدد حداقل باید 40 تا 50 میلیون قرآن خوان و قرآن دان داشته باشیم.
وی با اشاره به لزوم توجه به قرآن و اهل بیت در کنار هم اظهار کرد: در سازمان تبلیغات قائل هستیم این دو بال با هم پرواز را انجام می دهند و مردم باید ارتباطشان با قرآن را زیاد کنند و در این زمینه باید کار اساسی و مردمی تری کرد.
اخوان تصریح کرد: سازمان تبلیغات تاکنون بیشتر به بخش های تخصصی قرآن می پرداخته و باید قرآن را به لایه ها و فضای عمومی جامعه و گفتمان ساز ببریم و از محتواها و معارف قرآنی استفاده کنیم.
وی بیان کرد: مقام معظم رهبری بر مجالس خانگی قرآن تاکید دارند و این فرهنگ نیازمند کمک دستگاه های فرهنگی استان، استانداری و نماینده ولی فقیه است که می تواند اتفاق مبارکی را رقم بزند.
به گزارش ایسنا، در این نشست اعلام شد: سه باب مدرسه آموزشی قرآنی در مناطق محروم استان کرمان احداث می شود که صبح ها کار آموزشی و عصرها فعالیت های قرآنی را دنبال کنند.
انتهای پیام