کاظم حاجی پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۱۳۵ مورد از این صندوق ها در هفت ماه گذشته تاکنون در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد راه اندازی شده است.
وی بیان کرد: با راه اندازی این تعداد صندوق خرد محلی در هفت ماه گذشته تاکنون ۲هزار و ۲۷۰ شغل در روستاهای استان ایجاد شده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: برای هر یک از صندوق های خرد محلی راه اندازی شده در نیمه دوم سال گذشته تاکنون ۲۵۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی ارزان قیمت پرداخت شده است.
حاجی پور تاکید کرد: در ارزیابی که به تازگی انجام شده صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد پارسال رتبه نخست پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایر در میان استان های سراسر کشور را کسب کرده است که فعالیت خوب برای حمایت از صندوق های خرد محلی از دلایل مهم آن بوده است.
صندوق کارآفرینی امید به عنوان نهاد مالی تخصصی که در زمینه تامین مالی و حمایت از کسب و کارهای خُرد فعالیت میکند چند سالی است که از ایجاد صندوق خردهای محلی حمایت کرده و این راهبرد می تواند فرصت طلایی رونق کسب و کارهای کوچک به ویژه در استان های کمتر توسعه یافته مانند کهگیلویه و بویراحمد باشد.
این صندوق پس از انجام مطالعات در زمینه نظام تامین مالی کسب وکارها غیررسمی در سطح بین المللی و داخلی، مدل بومی صندوقهای خرد محلی را در سال ۱۳۹۳ اجرایی کرده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد گفت: صندوقهای خرد محلی در واقع نظامی است که منابع لازم برای کسب و کارهای خرد را در اختیار متقاضیان قرار میدهد و چنانچه این کسب و کارها فعالیت مناسبی داشته باشند خط اعتباری بعدی نیز به آنان تعلق میگیرد.
کاظم حاجی پور با اشاره به اینکه این صندوقها یکی از ابزارهای کارآمد برای توسعه کسب و کار در مناطق کمتر توسعه یافته در راستای ایجاد نظام تامین مالی مبتنی بر ویژگیهای بومی هستند ، تاکید کرد: کمک به راه اندازی صندوق های خرد محلی در روستاها و حاشیه های شهرها از راهبردهای متولیان این صندوق است.