فراروـ حلوا یکی از خوراکیهایی شیرین و سنتی ایران است و در نقاط مختلف دنیا نیز به روشهای گوناگون پخته میشود. ایرانیان معمولاً حلوا را برای مراسم ختم و مناسبتهای مذهبی مثل عزاداریهای ماه محرم و شبهای قدر و سفره افطار تهیه میکنند. حلوا علاوهبر اینکه به صورت یک دسر شیرین سرو میشود، یک غذای کامل و مقوی نیز محسوب میشود. حلوای عربی نوعی حلوای متفاوت است که برای تهیه آن از ترکیب شیر خشک قنادی، آرد سفید و نشاسته ذرت استفاده میشود.
به گزارش فرارو، تفاوتی که حلوای عربی با سایر انواع حلوا دارد، در این است که حلوای عربی حالتی کشدار دارد و کمی شلتر از حلواهای معمولی است. حلوای عربی طعمی شبیه به سوهان و یا کارامل دارد که بسیار دلچسب است و مزهای متفاوت و لذیذ دارد. در ادامه این مطلب طرز تهیه حلوای عربی همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این نوع حلوا تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.