اصفهان-ایرنا- قربانی کردن نخل رسمی است که اهالی شهرستان کویری خور و بیابانک، بیشتر در فصل بهار انجام میدهند.
برای دستیابی به پنیر نخل که طعمی شیرین دارد، سرِ درخت نابارور را میاندازند و شاخ و برگ خرما را تا قلب آن که نوعی پنیر است، جدا میکنند. پنیر خرما از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
خور و بیابانک ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار زمین کشاورزی با ۳۵۰ هکتار نخلستان بارور دارد که ارقام مرغوب خرما شامل کرمانی، قصب، خارک، کبکاب، زاهدی و بومی است.
فیلم و تدوین: محسن فیروزی
منبع خبر "
ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.