به گزارش ایرنا، حسین وطن دوست روز پنجشنبه در جلسه کارگروه ارتقاء کیفیت آرد و نان و گندم استان افزود: طرح نظارت بر زنجیره گندم آرد و نان و تهیه فلوچارت در فرآیند تامین گندم و تولید آرد اقدام بسیار موثر و گستردهای در راستای ارتقای کیفیت نان و کاهش ضایعات انجام گرفته است.
وی بیان کرد: با این وجود اقدامات انجام گرفته در این طرح درحد انتظارات مردم و مسئولان نیست و گاهی تخلفاتی در بین نانوایان مشاهده میشود.
وطن دوست تشریح کرد: این تخلفات ناشی از اختلاف و شکاف قیمت انواع آرد یارانه ای و نیمه یارانه ای و صنفی و صنعتی بوده که منجر به انواع و اقسام خرید و فروش و خروج آرد با کاهش ساعت پخت کم فروشی و تعطیلی خودسرانه نانوایی ها میشود .
تو بیان کرد: با اجرای این طرح روزنههای تخلف در تمامی مراحل و فرایند این زنجیره به صفر و حداقل می رسد .
وطن دوست با اشاره به فرایند ورود گندم به کارخانجات به کنترل خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و کمی ،کیفی گندم و محصول تولیدی آرد و توزیع آن افزود: هدف اصلی از این طرح جلوگیری از خروج آرد از استان است .
وی در مورد آرد خام روستایی و عشایری نیز گفت :مسئولیت توزیع ،کنترل و نظارت آن با تعیین مباشر و عاملین توزیع با بخشداریها و فرمانداریها است.