حمید ملانوری، امروز پنج شنبه ۲۵ دی در جلسه شورای اداری شهرستان زیرکوه اظهار کرد: اداراتی که در شهرستان مستقر نیستند، حتماً باید در قالب اعزام نماینده به صورت دو روز در هفته، مسائل مردم را حل و فصل کنند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: برای استقرار کامل ادارات در شهرستان زیرکوه، پیگیریهای لازم انجام میشود.
استاندار به مشکل آب شهرستان اشاره کرد و گفت: آب از موضوعات اصلی استان است و باید برای مدیریت منابع آبی موجود برنامه داشته باشیم و در راستای مفاد سند سازگاری با کم آبی حرکت کنیم.
ملانوری با اشاره به موضوع هدررفت آب در استان تصریح کرد: آب با هزینه زیادی استحصال شده به صورت بهداشتی عرضه میشود اما بخشی از آن هدر میرود.
وی ادامه داد: حتماً باید در قالب یک نشست، موضوع کمبود آب رسیدگی و در همین راستا قرارگاه تأمین آب در استان تشکیل شود.
استاندار با تأکید بر این که در عصر حاضر، بهترین راه برای رفع کمبودها، انتقال آب به شکل حوزه به حوزه است،گفت: همانند طرح انقلابی انتقال آب خلیج فارس به کرمان که هم اکنون در گلگهر در حال بهره برداری است.
ملانوری ادامه داد: در نشستی که در تهران داشتیم جمع بندی این شد که ما هم می توانیم از آب انتقالی خلیج فارس بهره مند شویم و در ادامه پروژه خلیج فارس به یزد، انتقال آب به بیرجند انجام شود که این موضوع، در دستور کار قرار گرفته است.
وی، موضوع بیمارستان را یکی دیگر از مسائل شهرستان برشمرد و گفت: با دانشگاه علوم پزشکی برای اخذ مجوز ماده ۲۳ بیمارستان پیگیری نمودیم و تقریباً احداث بیمارستان و تجهیز آن در زیرکوه قطعی شده است.
ملانوری ادامه داد: به منظور ارتقاء سطح بهداشتی و درمانی شهرستان، نسبت به تأمین و تزریق تجهیزات بیمارستانی اقدام شده است.
استاندار خراسانجنوبی در ارتباط با مرز یزدان نیز گفت: از روز اول حضور در استان، این موضوع را پیگیر شدم، طی ارتباط تلفنی با والی فراه هم در این خصوص صحبت شد.
ملانوری اظهار امیدواری کرد: دولت افغانستان برای بازگشایی این مرز موافقت و همراهی کنند.
معدن سنگهای قیمتی شهرستان باید تعیین تکلیف شوند
استاندار خراسان جنوبی گفت: معدن سنگهای قیمتی شهرستان زیرکوه باید هر چه زودتر تعیین تکلیف شوند.
ملانوری خاطرنشان کرد: اینکه سال های سال است، مردم بدون مجوز و بی هیچ ملاحظهای، از معادن سنگ قیمتی شهرستان برداشت غیر مجاز دارند، نشان دهنده کم کاری مدیران است.
وی با تأکید بر این که این مشکلات باید در استان حل شود، تصریح کرد: مدیریت در معنای واقعی رفع بسیاری از مشکلات است و کار زمانی محقق میشود که همه حوزهها در کنار هم قرار بگیرند؛ تعامل و همکاری در همه زمینهها، روند انجام کار ها را شتاب میبخشد.
استاندار با گلایه از بی توجهی های صورت گرفته درخصوص معادن سنگ های قیمتی شهرستان، اظهار داشت: این که تنها به داشتن این ذخایر مباهات کنیم، کافی نیست بلکه ما باید در زمینه فرآوری این سنگهای قیمتی تلاش کنیم.
ملانوری یادآور شد: ما باید به گونهای اقدام کنیم که این سنگها با ارزش واقعی خود به بازار عرضه شوند یا به دیگر مناطق صادر شوند.
وی به دو محصول زعفران و زرشک منطقه اشاره کرد و گفت: موضوع بهره برداری هر چه بیشتر از این دو محصول به عنوان دو کالای استراتژیک استان، باید حتماً در قالب برنامه مشخص به سرانجام برسد.
وی افرود: ما باید بدانیم زرشک و زعفران چگونه می تواند افزایش در واحد سطح داشته باشد و چطور میتوان این محصولات را به بهترین قیمت از استان خارج کنیم؟
استاندار به شرایط منابع آبی استان اشاره کرد و یادآور شد: باید با استفاده کمتر از منابع آبی، حجم تولید در واحد سطح را در این محصول ها افزایش دهیم و محصولات تولیدی را با بالاترین قیمت و ارزش افزوده از استان خارج کنیم.
ملانوری تصریح کرد: خراسان جنوبی به لحاظ برخورداری از زرشک، زعفران و سنگهای قیمتی، استانی ثروتمند و غنی است.
وی اظهار کرد: محرومیت منطقه و سطح درآمدی پایین برخی از اقشار، نشانه کم کاریهایی است که در زمینه بهره برداری از این ذخایر صورت گرفته است.
استاندار با بیان اینکه باید تلاش بیشتری صورت می گرفت که سطح بهره برداری از این ذخایر بالاتر می رفت، خاطرنشان کرد: مسئولان باید با گفتمان واحد، از ظرفیت ها در راستای توسعه شهرستان استفاده کنند.
وی ادامه داد: تولید در کشور توسط مردم انجام میشود و ما بر روند انجام کارها نظارت میکنیم، لذا نظارتهای ما نباید مانع رشد و تولید شود.
ملانوری گفت: اگر بخواهیم بازار و کسب و کار رونق داشته باشد، باید تولید کننده را حمایت کنیم و این مهم با همکاریهای مشترک شکل می گیرد.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه آن چه اسلام را بیمه کرده، شهادت است، تصریح کرد: اگر امروز مکتب اسلام، در همه زمینهها پیشتاز است، به برکت خون شهدا است.
وی اظهار کرد: این شهدا هستند که اسلام را بیمه کرده اند و باعث ماندگاری این دین مبین شدهاند.
استاندار با اشاره به ورود پیکر ۵ شهید بزرگوار به استان، گفت: شب گذشته پیکر این ۵ شهید گمنام وارد استان شد تا در سالروز شهادت حضرت صدیقه کبری(س) تشییع و تدفین شوند که از جمع این ۵ شهید بزرگوار، ۲ شهید در شهرستان زیرکوه به خاک سپرده میشوند که قطعاً برکتی برای منطقه خواهند بود.
وی ادامه داد: این شهدای بزرگوار، بعد از سالها میآیند و نعمت انقلاب و هزینههایی که برای تداوم این نهضت عظیم و صدور آن به سایر نقاط جهان شده را به ما یادآوری میکنند.
استاندار خراسانجنوبی یادآور شد: ما باید قدر این عزیزان را بدانیم و در مقام قدرشناسی آن جانفشانیها، وظیفه خود را به جامعه ایثارگری جامعه ادا کنیم.
انتهای پیام