ایجاد پردیس علم و فناوری نیاز کنونی جامعه علمی خوزستان است

ایرنا چهارشنبه 21 اردیبهشت 1401 - 11:00
اهواز - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خوزستان نبود پردیس علم و فناوری در این استان را مورد انتقاد قرار داد و گفت: پردیس علم و فناوری نیاز کنونی جامعه علمی و نخبگان خوزستان است لذا برنامه ریزی برای توسعه زیرساخت لازم برای ایجاد این پردیس در استان تا پایان امسال انجام شده است.
ایجاد پردیس علم و فناوری نیاز کنونی جامعه علمی خوزستان است

به گزارس خبرنگار ایرنا سیداحمد موالی زاده روز چهارشنبه در آیین تکریم و معارفه رییس قدیم و جدید پارک علم و فناوری خوزستان در سالن اجتماعات استاد مطهری دانشگاه شهید چمران اهواز افزود: با وجود پیگیری های فراوان در سال های قبل ایجاد پردیس علم و فناوری خوزستان محقق نشده است که این موضوع موجب سرخوردگی نخبگان استان شده است.

وی افزود: حذف موازی کاری، ایجاد زیرساخت علمی، حمایت از شرکت های دانش بنیان و پرهیز از شعارگرایی با محور پارک علم و فناوری لازمه تحقق شعار سال در این استان در حمایت از شرکت های دانش بنیان و اشتغال دانش بنیان و کارآفرین است.

موالی زاده با بیان اینکه پارک علم و فناوری خوزستان دارای ظرفیت های علمی بسیار بالایی است ولی نخبگان فعال در این پارک از کمبود امکانات و نبود زیرساخت مناسب ناخرسند هستند که توسعه زیرساخت پارک علم و فناوری به عنوان اولویت اول معاون توسعه و مدیریت منابع استانداری خوزستان قرار دارد.

وی بابیان اینکه پارک های علم و فناوری به منظور تسهیل ارتباط صنعت و دانشگاه در دنیا ایجاد شده اند گفت: قطع ارتباط میان دانشگاه و صنعت موجب شده تا با وجود ظرفیت های بالای علمی دانشگاه ها این ظرفیت ها در صنعت نمایان نشود.

موالی زاده ادامه داد: پارک های علم و فناوری وظیفه بهره گیری از ظرفیت های علمی دانشگاه ها به منظور تولید ثروت و ارزش افزوده اقتصادی و صنعتی را بر عهده دارند.

معاون توسعه و مدیریت منابع استانداری خوزستان با بیان اینکه پارک علم و فناوری با وجود کارهای زیادی که در سال های گذشته انجام شده است از سوی مسوولان خوزستان مورد غفلت قرار گرفته است، افزود: خوزستان دارای ظرفیت های علمی دانشگاهی و وجود صنایع بسیار مهم، بالادستی و صنایع سنگین است این در حالی است که پردیس علم و فناوری در این استان وجود ندارد.

وی توجه به اشتغال دانش بنیان و کارآفرین را نیازمند ایجاد زیرساخت های علمی در استان دانست و گفت: رسیدن به شاخص ها و اهداف تعریف شده در پارک های علم و فناوری خوزستان نیازمند توجه جدی وزیر علوم و معاون علمی رییس جمهور است.

موالی زاده ایجاد شرکت های دانش بنیان را از جمله اهداف ایجاد پارک های علم و فناوری دانست و ادامه داد: با وجود صنایع و پتروشیمی های بزرگ در استان خوزستان، این استان از کمبود شرکت های دانش بنیان به ویژه در صنایع کوچک و متوسط رنج می برد.

معاون توسعه و مدیریت منابع استانداری خوزستان ادامه داد: کمتر از ۲ هزار صنایع کوچک و متوسط در خوزستان وجود دارد که این آمار در مقایسه با استانی مانند اصفهان که دارای ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و متوسط است، بسیار ناچیز است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اسفندماه سال ۱۴۰۰ با صدور حکمی ضمن تقدیر از زحمات ایرج کاظمی نژاد رییس سابق پارک علم و فناوری خوزستان، راضی جلالی را به مدت چهار سال به عنوان رئیس جدید پارک علم و فناوری این استان منصوب کرد.

محمد راضی جلالی متولد سوسنگرد دارای مدرک دکترای تخصصی کلینیکال پاتولوژی، عضو هیات علمی با مرتبه استادی دانشگاه شهید چمران اهواز است و پیش از این تصدی معاونت‌های اداری، مالی و دانشجویی و همچنین عضویت در هیات ممیزه این دانشگاه را برعهده داشته است.ایرج کاظمی‌نژاد رییس سابق پارک علوم و فناوری خوزستان از تیرماه ۱۳۹۸ با حکم وزیر علوم وقت ریاست این پارک را به عهده داشت.

در این مراسم همچنین از جایگاه علمی و شخصیتی مرحوم حجت الاسلام سیدمحسن شفیعی نماینده ولی فقیه در دانشگاه های خوزستان تقدیر شد.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.