به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، محمود کریمی بیرانوند روز پنجشنبه در میزگرد تخصصی نخستین همایش ملی "مردمیسازی اقتصاد و اقتصاد مقاومتی" در دانشگاه فردوسی مشهد مقدس اظهارداشت: در حوزه مبنا و ضرورت چرایی و چگونگی مردمیسازی اقتصاد هیچ مشکلی نداریم و همه در این زمینه اتفاق نظر دارند، اما متاسفانه برخی، مردمی سازی اقتصاد را به مثابه یک پروژه میدانند و حال آنکه این امر یک فرایند اقتصادی، مالی و سیاسی نیست بلکه یک فرایند کاملا اجتماعی است.
سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: اساسا مردمی شدن اقتصاد در اندیشه اسلامی معنی ندارد زیرا همین که انقلاب اسلامی به وقوع پیوست یعنی همه چیز مردمی شده است و حال باید در خصوص مصادیق آن گفتوگو کرد.
وی با بیان اینکه اساسا در جامعه و حاکمیت اسلامی غیر از امام و امت، مفهوم دیگری نداریم، ادامه داد: این دو در اندیشه اسلامی و ولایت فقیه در کنار هم هستند و در طول چهل و اندی سال گذشته از انقلاب اسلامی، که البته انتقاد فراوانی به دولتهای گذشته هست، باید اقدامات لازم در این مسیر انجام میشده است.
کریمی بیرانوند تصریح کرد: تفکیکسازیهای پروژهای و مهندسیمآبانه در خصوص مفهوم مردمیسازی باید برطرف شود و دانشگاه در این میانه مسئولیت دارد که جلو انحراف مفهوم مردمی سازی را بگیرد.
وی اظهار کرد: در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهار کلان پروژه برای خدمت به مردم داریم که شامل توجه و برنامهریزی موثر در حوزه کار مردم، آتیه مردم، اموال مردم و رفاه مردم میشود و برای این منظور زیرساختهای لازم آمادهسازی و پیادهسازی شده است.
وی گفت: وزارت تعاون با توجه به زیرمجموعه و ارتباط با 60 میلیون ایرانی، مردمیتری وزارتخانه کشور محسوب میشود.
سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به 24 بند ابلاغیه سیاستهای اقتصاد مقاومتی، گفت: هیچ سند بالادستی در کشور نداریم که به اندازه این ابلاغیه در حوزه اقتصاد مقاومتی و تا این اندازه مردمی نگارش شده باشد.
کریمی با بیان اینکه بر اساس این سند تمام عرصههای حاکمیت و مردم باید باهم گره بخورد، ادامه داد: در این راستا همه وزارتخانهها و بخشها موظف به انجام وظیفه خود و نقش آفرینی هستند تا تحقق صورت گیرد.
انتهای پیام/282/ی