به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، محسن هاشمی رییس شورای شهر تهران در ششمین مجمع عمومی حزب ندای ایرانیان، درباره ایران پیش رو، اظهار داشت: ما به جای اینکه تحلیل کرده، صحبت کنیم و حدس بزنیم ایران در ده سال آینده چه خواهد بود باید سعی کنیم ایرانی که باید داشته باشیم را بسازیم.
هاشمی افزود: اگر روند ۱۰ سال گذشته را در نظر بگیریم میبینیم اتفاقات مهمی داشتیم که بعضی از آنها انفجار، زلزله و حوادث مهمی در کشور بوده است و اکنون که وارد سال ۱۴۰۰ می شویم که نیاز است که آینده خوب و مطلوب را برای کشورمان بسازیم و بر اساس همگرایی و واقع گرایی عمل کنیم.
وی با اشاره به سیر تاریخی ایران در دهه ۸۰ گفت: ما در گذشته حوادث سال ۸۸، ۸۹ را داشتیم که منجر به حذف آقایان کروبی و موسوی و باعث محدودیت هایی برای آقای خاتمی شد و در همان سالها قطعنامه شدیدی علیه ایران شکل گرفت و باعث تحریم های کمرشکن شد و بعد ساز و کار جدیدی به نام برجام اتفاق افتاد که به دلیل روی کار آمدن ترامپ نشد از آن استفاده کنیم.
عضو حزب کارگزاران سازندگی با اشاره به سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰، گفت: الان در وضعیتی قرار گرفتیم که نزدیک به انتخابات ۱۴۰۰ هستیم؛ این انتخابات مهم است باید با اتحاد و روشن گری در این زمان از مرحله عبور کنیم.
وی ادامه داد: چه در یک انتخابات بی رونق که اصولگرایان برنده شوند و چه انتخابات دو قطبی باشد که تحول خواهان و اصلاح طلبان برنده شوند، انتخابات ۱۴۰۰ انتخابات برای ایران بسیار مهم است.
هاشمی گفت که اصلاحطلبان هم که تا دیروز میگفتند نباید فعالیت کرد الان میگویند باید تا میتوانیم رویکرد جدیدی را ایجاد و ایران پیش رو را نه اینکه تحلیل کنیم بلکه باید بسازیم.
وی با اشاره به وضعیت بد اقتصادی ضمن اعلام این مطلب که کشور و مردم از لحاظ اقتصادی در وضعیت خوبی قرار ندارند بخشی از این وضعیت را به دلیل تحریمهای سخت آمریکا و تبعیت نظام بین الملل از این تحریمها عنوان کرد.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با بیان اینکه تاکنون سابقه نداشته است که قیمت ارز بیش از ۷ برابر افزایش یابد، گفت: در سالهای نخست انقلاب قیمت ارز ۵ برابر شد و در دولت های مختلف این روند رشد ۳ الی ۵ برابری داشته اما امروز با افزایش ۷ برابری قیمت ارز کاهش ۸۵ درصدی ارزش پول ملی را شاهد هستیم البته نرخ ارز بر روی آمار بیکاری و معیشت مردم تاثیر دارد.
هاشمی به ذکر مثالی برای کاهش قدرت خرید مردم اشاره و تصریح کرد: قبلاً در تهران روزی ۸ هزار تن زباله تولید میشد و اخیراً زباله در تهران زیر ۶ هزار تن رسیده است و این نشان می دهد که مردم از لحاظ معیشتی در تنگنای شدید هستند.
ادامه دارد ...