دستور پخت کوکو پیازچه

اقتصاد آنلاین یکشنبه 25 اردیبهشت 1401 - 18:37
کوکو پیازچه یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متفاوتی طبخ می شود. به گزارش اقتصادآنلاین؛  در برخی شهرها این کوکو را با پیازچه های کوهی تهیه می کنند که این کار علاوه بر خوشمزه تر شدن کوکو عطر خاصی به آن می دهد. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکوی پیازچه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو پیازچه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو پیازچه با پارسی دی همراه باشید.

به گزارش اقتصادآنلاین؛  در برخی شهرها این کوکو را با پیازچه های کوهی تهیه می کنند که این کار علاوه بر خوشمزه تر شدن کوکو عطر خاصی به آن می دهد.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکوی پیازچه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو پیازچه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو پیازچه با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای کوکو پیازچه

    پیازچه    400 گرم

    تخم مرغ    4 عدد

    آرد سفید    2 قاشق غذا خوری

    روغن سرخ کردنی    به میزان لازم

    نمک، فلفل و زرد چوبه    به میزان لازم

1. طرز تهیه کوکوی پیازچه ساده و خوشمزه

مرحله اول: آماده سازی پیازچه ها: ابتدا پیازچه ها را خوب پاک کرده و می شوییم اجازه می دهیم تا کمی خشک شود و بعد به ریزترین حالت ممکن پیازچه ها را برش می دهیم.

2. مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و به آن نمک، فلفل و زردچوبه را می افزاییم و مخلوط می کنیم.

3. مرحله سوم: افزودن آرد

حالا آرد سفید را به مخلوط تخم مرغی می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا گلوله ای از آرد به وجود نیاید.

4. مرحله چهارم: افزودن پیازچه

در این مرحله پیازچه های خرد شده را بیفزایید و کاملا با باقی مواد مخلوط کنید تا یکدست شود.

5. مرحله پنجم: پخت کوکو پیازچه

داخل تابه مناسبی کمی روغن بریزید و مواد کوکو را داخل روغن ریخته و سطح آن را صاف کنید. حالا درب تابه را بگذارید تا کاملا پخته و برشته شوند. حالا کوکو را برمی گردانیم و برش می دهیم و اجازه می دهیم تا سمت دیگر کوکو هم کاملا برشته شود.

6. مرحله آخر: سرو کوکو پیازچه

کوکوی پیازچه را داخل ظرف زیبایی چیده و در کنار نان تازه نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه کوکو پیازچه برای 4 نفر

    پیازچه را اول بشویید و بعد خرد کنید تا شن داخل ساقه های پیازچه وارد نشود.

    می توانید آرد سوخاری را جایگزین آرد سفید کنید.

    اگر 1/2 یک قرص عصاره مرغ را جایگزین نمک کنید، کوکو طعم بسیار بهتری پیدا می کند.

منبع خبر "اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.