افزایش چشمگیر مرگ و میر کرونایی در انگلیس با وجود توزیع واکسن

خبرگزاری میزان شنبه 27 دی 1399 - 00:18
گاردین در گزارشی می‎گوید با وجود توزیع واکسن در انگلیس اما شمار مبتلایان و مرگ و میرهای کرونایی در این کشور کاهش نیافته است.

خبرگزاری میزان - انگلیس اکنون تاوان عدم موفقیت دولت جانسون در مبارزه با ویروس کرونا در پیش از فرا رسیدن کریسمس را پرداخت می‌کند.

به گزارش گاردین، بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس ، وضعیت فعلی در بیمارستان‌ها را ناگوار و خطرناک توصیف کرد، چرا که  تعداد بیماران بستری شده در بیمارستان های این کشور به دلیل ابتلا به کووید-۱۹ برای نخستین بار از ۳۰ هزار نفر عبور کرده است.

انگلیس به تازگی هزار و ۳۲۵ مورد مرگ ناشی از کووید-۱۹ را در یک دوره ۲۴ ساعته گزارش کرد که بالاترین رقم ثبت شده از ابتدای آغاز همه گیری کووید در این کشور است.

کارشناسان از آن زمان هشدار داده اند که سازمان بهداشت ملی انگلیس با بدترین ماه از لحاظ همه گیری روبرو شده است.

تدابیر ضد و نقیض دولت انگلیس در مورد کریسمس احتمالا در تعداد موارد ابتلا که اکنون مشاهده می‌شود تاثیر داشته است.

یکی از این موارد را می‌توان سیاست‌ها در موضوع تجمعات خانوادگی به دلیل تعطیلات سال نو و کریسمس دانست.

اعداد و ارقام این موضوع را نشان می‌دهند که تعداد افراد بستری شده در بیمارستان‌های انگلیس بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ به شدت افزایش یافته است؛ از زمانی که قرنطینه دوم در اوایل دسامبر برداشته شد و پس از کریسمس این تعداد بسیار افزایش یافت و این نشان می‌دهد که تجمعات در بحران فعلی نقشی داشته است.

خوش بینی که بسیاری از مردم انگلیس در اوایل دسامبر نسبت به تایید واکسن کووید-۱۹ داشتند، با افزایش بالای تعداد مبتلایان، به ویژه در جنوب شرقی انگلیس، به سرعت از بین رفت.

دولت انگلیس علت این افزایش سریع موارد ابتلا را نوع جهش یافته ویروس کووید-۱۹ که سرعت انتقال بیشتری دارد عنوان می‌کند.

اما ربط دادن وضعیت فعلی انگلیس به این نوع جهش یافته ویروس کرونا، این واقعیت را نادیده می‌گیرد که از قبل در ماه دسامبر تعداد موارد ابتلا به طور نگران کننده‌ای افزایش یافته بود؛ زمانی که آشکار بود که محدودیت‌های سطح ۴ باعث کاهش تعداد مبتلایان نمی‌شود.

به غیر از افت ملایم در نیمه دوم نوامبر پس از محدودیت‌های دوم، موارد ابتلا در انگلیس در طول زمستان همچنان رو به افزایش است.

همچنین واضح است که اگر میزان مبتلایان بسیار پایین‌تر بود، فرصت کمتری برای ظهور نوع جدید وجود می‌داشت.

نخست وزیر انگلیس و مشاورانش از ماه سپتامبر هشدار‌های واضحی دریافت کرده بودند که اجتناب از موج دوم مرگبار بدون تغییرات اساسی در واکنش این کشور به بیماری همه گیر کووید-۱۹ امکان پذیر نیست.


انتهای پیام/

منبع خبر "خبرگزاری میزان" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.