معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: دانش آموزانی که امکان دسترسی به فضای مجازی و یا استفاده از فناوری و تجهیزات برنامه شاد نیستند به این معنی نیست که آموزش برای آنها تعطیل است با یک برنامه دقیق و ترکیبی از روشهای مختلف تلاش کردیم که این مشکل را حل کنیم.
«رضوان حکیمزاده» معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در خصوص استفاده از روشهای دیگر بجز شاد برای آموزش دانش آموزان می شود، به میزان گفت: زمانی که گفته میشود حدود سه و نیم میلیون دانش آموز امکان دسترسی به فضای مجازی و یا استفاده از فناوری و تجهیزات برنامه شاد نیستند به این معنی نیست که آموزش برای آنها تعطیل است و یا تعطیل کرده ایم. با یک برنامه دقیق تلاش کردیم که این مشکل را حل کنیم و اولین مورد این بود که راه اندازی مدرسه از طریق تلویزیون و با همکاری صدا و سیما توانستیم این مشکل را تا حدودی جبران کنیم.
حکیم زاده ادامه داد: درست بعد از ده روز از تعطیلی مدارس به دلیل شیوع کرونا، برنامه زنده آموزشی از طریق تلویزیون شروع به پخش کرد و تا امروز در کنار آموزشهای مجازی، آموزش از طریق تلویزیون هم ادامه دارد و برای آموزش از طریق تلویزیون از معلمان بسیار قوی و توانمند استفاده کردیم.
وی عنوان کرد: امسال هم با افزوده شدن باکس پیش دبستانی به آموزش از طریق تلویزیون که بسیار هم از سوی خانوادهها مورد استقبال قرار گرفت و برای اولین بار بود که کلاسهای درس از طریق تلویزیون پخش میشود؛ و برای دانش اموزانی که این امکان را نداشتند که در برنامه شاد حضور داشته باشند از طریق تلویزیون از حضور معلمان با تجربه برخوردار باشند.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش افزود: از طریق راهبران آموزشی و آموزگاران درس نامههایی را تدوین میکردیم که این درس نامهها در فواصل زمانی معین به این دانش آموزان تحویل داده میشده است، و این روش همچنان ادامه دارد؛ و تا کنون هیچ دانش آموز ابتدایی نبود که از آموزش جا بماند، اما قطعا هیچکدوم از این آموزشها نمیتوانند جای آموزش حضوری را بگیرند.
وی ادامه داد: ما بسیار خرسند هستیم که بنا به تایید ستاد ملی مبارزه با کرونا آموزش حضوری را در مناطق روستایی و عشایری که تعداد جمعیت کمتری و یا مدارسی که تعداد کمتری از ۵۰ نفر هستند بلامانع اعلام کرده است بعد از تصویب این مصوبه از استانهای سراسر کشور پیامهای تشکر و ابراز رضایتمندی خود را اعلام کردند.
حکیم زاده مطرح کرد: بسیاری از معلمان را داشتیم که در همان منطقه سکونت دارند که فقط ۵ دانش آموز داشتند که در همان منطقه سکونت دارند و در حالت عادی در کنار هم بودند، ولی در ساعت آموزش به خاطر اینکه اجازه نداشتند از طریق مجازی درس میخواندند؛ و از طرف دیگر هم به علت اینکه برخی خانوادهها توان آموزش فرزندانشان را ندارند، آموزش حضوری تاکید بسیاری برای این دوره ابتدایی پایه اول و دوم میشود.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: برای جبران ضعفهای آموزش مجازی که قطعا برای دوره ابتدایی بسیار زیاد است باید معلمان و مدیران مدارس پایشی در خصوص کیفیت و میزان یادگیری دانش آموزان ابتدایی داشته باشند و با یک برنامه زمانبندی شده به جبران عقب ماندگی ناشی از آموزش مجازی در زمان تعطیلی مدارس را در دستور کار داشته باشیم تا جبران شود.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/
منبع خبر "
خبرگزاری میزان" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.