آزمون بالاترین درجه داوطلبی هلال احمر چگونه برگزار می شود؟

خبرگزاری میزان شنبه 27 دی 1399 - 07:37
معاون برنامه ریزی و آموزش‌های تخصصی سازمان امداد و نجات نحوه برگزاری آزمون درجه را تشریح کرد و گفت: این آزمون از سی‌ام آذرماه برگزار می شود.

خبرگزاری میزان- بنابر اعلام رییس جمعیت هلال احمر، به زودی از میان داوطلبانی که به درجه «ایثار» رسیده اند، عده‌ای به استخدام این نهاد مردمی درخواهند آمد.  

درجه ایثار، بالاترین درجه داوطلبان جمعیت هلال احمر است که داوطلبان این درجه، سال هاست که به عنوان نجاتگر و امدادگر در حوادث مختلف به هموطنان خود یاری رسانده اند.

اما سوال اینجاست برای رسیدن به درجه ایثار، داوطلبان باید چه اقداماتی انجام دهند و آزمون این درجه به چه شکل خواهد بود؟

حمیدرضا اسکاش معاون برنامه ریزی و آموزش‌های تخصصی سازمان امداد و نجات در گفت‌وگو با میزان گفت: هر داوطلبی که وارد جمعیت هلال احمر می‌شود پس از گذراندن دوره‌های آموزشی تئوری و عملی وارد درجه داری جمعیت می‌شود.

وی افزود: این درجات شامل امدادگر یکم، امدادگر دوم، امدادگر سوم، نجاتگر یکم، نجاتگر دوم، نجاتگر سوم و ایثار می‌شود؛ بنابراین درجه ایثار (جستجو نجات در ایران) بالاتری درجه جمعیت است.

این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر اظهار کرد: هر ساله آزمون ایثار برگزار می‌شود تا واجدین شرایط که از نجاتگران یکم هستند برای وارد شدن به درجه ایثار سنجیده شوند.  

اسکاش گفت: این درجه از دو جهت مهم است. اول به دلیل اینکه بالاترین درجه ماست و دوم اینکه داوطلبانی که این درجه را دریافت می‌کنند ممکن است به استخدام جمعیت دربیایند.

معاون برنامه ریزی و آموزش‌های تخصصی سازمان امداد و نجات بیان کرد: این آزمون شامل دو بخش آزمون آمادگی جسمانی و  مهارتی است.

اسکاش با اشاره به آزمون آمادگی جسمانی گفت: این آزمون شامل ۹ بخش است که شامل تست کوپر، درازو نشست، دو  و .. است که در این مرحله تقریبا ۷۰ درصد متقاضیان حذف می‌شوند.

وی در پاسخ به این سوال که چرا در این بخش سخت گیری می‌شود، افزود: ما اسم این مسئله را درست گیری می‌گذاریم، زیرا در تمام عملیات‌های امداد و نجات، آمادگی جسمانی بسیار اهمیت دارد. ما به افرادی که مهارت دارند، اما جسم چابکی ندارند پیشنهاد می‌کنیم به مربیان ما بپیوندند.

این مقام مسئول در سازمان امداد و نجات درباره آزمون مهارتی بیان کرد: این آزمون از ۵ مرحله شامل کمک‌های اولیه، جستجو نجات در جاده، آوار، کوهستان و محیط‌های آبی می‌شود و کار با تجهیزات به صورت عملی سنجیده می‌شود.  

معاون برنامه ریزی و آموزش‌های تخصصی سازمان امداد و نجات اظهار کرد: در سال‌های گذشته این آزمون به صورت متمرکز برگزار شد، اما در سال جاری سه تیم ده نفره متشکل از بهترین مربیان ما، از سه نقطه کشور، استان به استان سفر می‌کنند و آزمون را برگزار می‌کنند.

وی افزود: در حال حاضر ۷۰۰ نفر در کشور این درجه را دارند و بیش از ۲ هزار نفر دیگر به این مرحله رسیده اند

به گفته اسکاش، این آزمون از سی ام دی ماه آغاز می‌شود.

انتهای پیام/ 

منبع خبر "خبرگزاری میزان" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.