هفت هزار و ۶۴۵ تن گوشت قرمز و سفید در اراک تولید شد

ایرنا شنبه 27 دی 1399 - 10:42
اراک - ایرنا - رئیس اداره دامپزشکی اراک گفت: هفت هزار و ۶۴۵ تن گوشت فرمز و سفید امسال در کشتارگاه‌های این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شده است.
هفت هزار و ۶۴۵ تن گوشت قرمز و سفید در اراک تولید شد

دکتر «ابوالفضل حمزه لوئیان» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۸۱ هزار و ۵۳۶ راس دام سبک و سنگین امسال در کشتارگاه‌های شهرستان اراک کشتار و چهار هزار و ۳۳۵ تن گوشت قرمز در آن‌ها استحصال شد.

وی ادامه داد: یک میلیون و ۵۱۲ هزار و ۳۴۰ قطعه طیور نیز امسال تحت نظارت اداره دامپزشکی شهرستان اراک در کشتارگاه‌های طیور این شهرستان کشتار شد.

رئیس اداره دامپزشکی اراک گفت: سه هزار و ۳۱۰ تن گوشت سفید در کشتارگاه‌های این شهرستان استحصال شد که مقداری از این تولیدات در شهرستان مصرف و بقیه به استان‌های همجوار ارسال شد.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان، و یک هزار و ۵۳۹ روستا، دارای ۹۶۰ واحد مرغداری صنعتی، ۴۹۱ واحد گاوداری صنعتی و ۱۹۱ واحد کارگاه پرورش آبزیان است.

کلانشهر اراک با ۶۵۰ هزار نفر جمعیت از سه بخش مرکزی و ساروق و معصومیه تشکیل شده است.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.