سرهنگ«عقیل سلگی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۲۱۳ فقره پرونده برای این میزان قاچاق کالا با ۲۱۵ متهم تشکیل شد.
وی اظهار داشت: برای کشف این میزان کالای قاچاق در جادههای ارتباطی استان مرکزی ۲۹ دستگاه خودرو سواری،۹۷ دستگاه خودرو شوتی، ۴۰ دستگاه وانت و سه دستگاه اتوبوس متوقف شده است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان مرکزی با بیان اینکه، روزانه ۱۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در راههای ارتباطی استان کشف میشود، گفت: بیشترین فراوانی کالای قاچاق مربوط به لوازم خانگی، لوازم برقی، لوازم یدکی خودرو و پارچه است.
سرهنگ سلگی افزود: هفته گذشته یک محموله قاچاق به ارزش ۴۰ میلیارد ریال قصد عبور از استان را داشت که با تغییر مسیر و کنترل و نظارت پلیس در نهایت در یکی از استانهای مجاور متوقف و محموله کشف و توقیف شد.
وی اظهار داشت: استان مرکزی به علت قرار گرفتن در شاهراه ارتباطی محل عبور کالاهای قاچاق قرار گرفته است اما باند قاچاق سازمان یافته در این استان وجود ندارد و محل عبور کالای قاچاق از سراسر کشور است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: استان مرکزی با ۱۲ شهرستان نیازمند افزایش توان پلیس اقتصادی است تا از تمرکز از مرکز استان کاسته شود و سایر شهرهای استان نیز زیر چتر امنیت اقتصادی قرار گیرند.
سرهنگ سلگی افزود: لازم است در ساوه، زرندیه و دلیجان از ظرفیت پلیس اقتصادی برای جلوگیری از قاچاق کالا استفاده شود.