به گزارش ایرنا، سید جواد هاشمی روز چهارشنبه در نشست هماهنگی نهاد ها و سازمان های فرهنگی برای این همایش ملی در یاسوج، اظهار داشت: توجه ویژه نهاد ها و سازمان های فرهنگی به این همایش بسیار ضروری است.
وی صنعت گردشگری را به عنوان یکی از صنعت های پردرآمد و کم هزینه برشمرد که استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به آب و هوا، آثار باستانی و جاذبه های گردشگری که دارد می تواند به چرخه اقتصادی و درآمدزایی و اشتغال استان کمک کند.
هاشمی تاکید کرد: با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های استان در حوزه های مختلف، علاقه مندان، پژوهشگران، دانشگاهیان می توانند از طریق ارائه تالیفات، پژوهش ها و تحقیقات خود به شناخت و معرفی استان بپردازند.
وی ادامه داد: این استان در حوزه های مختلف تاریخی، باستان شناسی، جغرافیایی ، ادبی، مفاخر و مشاهیر، گردشگری و توریسم حرف های زیادی برای گفتن دارد که شایسته است در این باره توجه ویژه ای شود و بنیاد ایرانشناسی استان را که متولی برگزاری این همایش است را یاری نمایند.
رئیس بنیاد ایرانشناسی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: برگزاری این همایش که یک رویداد علمی و در سطح ملی است و می تواند یک دستاورد بزرگ برای مراکز علمی، دانشگاهی و فرهنگی استان باشد.
هومان محمدی هدف از این همایش را در گامِ نخست، طرحِ فرصت علمی برای پژوهشگران حوزه علوم انسانی در زمینه نقد مطالعات و تحقیقات پیرامونِ تمدن و فرهنگ استان کهگیلویه و بویراحمد و شناسایی و معرفی جدیدترین یافتههای پژوهشی در زمینه تمدن و فرهنگ استان برشمرد.
وی افزود: کمیته علمی همایش متشکل از اعضای هیات علمی گروه های آموزشی دانشگاه یاسوج و دانشگاه تهران است.
محمدی عنوان کرد: علاقمندان می توانند آثار پژوهشی خود را تا ۲۰مرداد ۱۴۰۱ به دبیرخانه همایش به سایت
https://province.iranology.ir/yasooj ارسال کنند.