برداشت میوه های سردسیری و هسته دار در دل کویر

صدا و سیما یکشنبه 22 خرداد 1401 - 13:05
کار برداشت محصولات سردسیری از نیمه دوم اردیبهشت ماه آغاز و تا تیر ماه ادامه می یابد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طبس سطح زیر کشت محصولات سردسیری شهرستان را حدود 100 هکتار اعلام کرد و افزود :93 هکتار از باغات فوق بارور می باشد که به دلیل خسارت سرمازدگی و طوفان پیش بینی می شود میزان تولید با 30 درصد کاهش به مقدار 350 تن کاهش یابد.
آقای بخشایی افزود : محصولات اصلی سردسیری این شهرستان شامل: زردآلو، آلو، گوجه سبز و هلو بوده که بیشتر در مناطق ییلاقی کشت می شود.
همچنین عمده سطح زیر کشت این محصول در محدوده شهر طبس و روستاهای خرو، مهربانی و نیاز از بخش مرکزی و روستاهای سرند، ماودر و چیروک از بخش دیهوک و ده محمد، امیرآباد، ملوند و یوسف آباد از بخش دستگردان قرار دارد و اکثرا باغات مخلوط کشت می شود.


شایان ذکر است در سال گذشته 3500 اصله نهال سردسیری شامل زردآلو، آلو، هلو و ... توسط بخش خصوصی از نهالستان های مجوزدار استان اصفهان تهیه و بین باغداران توزیع گردید. ضمنا تعداد 200 برگ پیام آموزشی کاشت، تغذیه و راه های مقابله با سرمازدگی تهیه و بین باغداران توزیع شده است.
محصول سردسیری تولیدی در داخل شهرستان مصرف می شود.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.