افزایش ۱۶ درصدی جوجه‌ریزی واحد‌های مرغداری کردستان

صدا و سیما چهارشنبه 25 خرداد 1401 - 14:41
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: میزان جوجه ریزی واحدهای مرغداری استان از ابتدای سال جاری تاکنون نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته ۱۶ درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، فرزاد معاونی  با اشاره به اینکه یکی از صنایع حائز اهمیت در استان صنعت طیور است، اظهار داشت: ۷۵۲ واحد مرغداری در استان وجود دارد که سالانه ۹۵ هزار تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار می کنند.

وی با اشاره به اینکه کردستان پنجمین استان تولیدکننده گوشت مرغ در کشور است، اضافه کرد: روزانه علاوه بر تامین نیاز استان به سایر استان های کشور از جمله تهران ، کرمانشاه ، آذربایجان غربی و شرقی ، البرز و خوزستان گوشت مرغ صادر می کنیم.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان افزود: ۵۷۶ واحد مرغداری استان معادل ۷۶ درصد آنها اقدام به انجام بهینه سازی مصرف انرژی کرده اند.

معاونی یکی از برنامه های جهاد کشاورزی استان را توسعه زنجیره تولید مرغ خواند و گفت: در شهرستان های مریوان، بانه و سنندج زنجیره دیگری از تولید مرغ به منظور تداوم تولید این محصول می خواهیم ایجاد کنیم.

وی  افزود : در سال جاری تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شده که این میزان نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته ۱۶ درصد رشد داشته است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه در بخش صنایع تبدیلی دام و طیور در استان هیچ مشکلی نداریم، ادامه داد: در حال حاضر هفت کشتارگاه صنعتی مرغ با ظرفیت ۱۸ هزار قطعه در ساعت و ۱۷ کارخانه خوراک طیور با ظرفیت سالانه ۴۰۰ هزار تن وجود دارد.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.