به گزارش خبرگزاری تسنیم ازشهرکرد، احمد سعیدی امروز در حاشیه نمایشگاه توانمندیهای عشایر کشور در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: عشایر امروز توانستند به عنوان سنبل اقتصادی نقشآفرینی کنند، عشایر در تامین امنیت غذایی، امنیت پایدار، تولید صنایع دستی کشور و میراثداری از فرهنگ اصیل اسلامی نقش فعالی دارند لذا بنا گذاشته شد که نقش عشایر در این زمینهها در این نمایشگاه به تصویر کشیده شود.
وی بیان کرد: از عشایر تمام کشور در این نمایشگاه حضور پیدا کردند که هر کدام آثار محلی خود را به تصویر میکشند، در این نمایشگاه عمدتاً صنایع دستی، فرهنگ و آداب و رسوم محلی، پخت غذا و نان محلی، پوشش و نماد لباس عشایر به تصویر کشیده میشود.
رئیس سازمان بسیج عشایر کشور خاطرنشان کرد: 19 غرفه در این نمایشگاه برقرار شده است که متشکل از استانهای عشایر نشین ما در اقصی نقاط کشور است. این نمایشگاه به مدت سه روز یعنی از بیست و نهم خرداد ماه تا پایان روز سی و یکم خرداد ماه برپا است.
سعیدی گفت: امروز عشایر به واسطه داشتن محصولات دامی از جمله پشم و موی گوسفندان نقش عمدهای در تولید صنایع دستی کشور دارند که در واقع 35 درصد از صنایع دستی کشور را به خود اختصاص دادهاند و اشتغال زیادی را نیز در این حوزه ایجاد کردند.
وی با اشاره به برنامههای بسیج عشایر در جهت حمایت عشایر، مطرح کرد: راهاندازی بیش از 280 صندوق قرضالحسنه مردمی با محوریت اشتغالزایی در استانهای عشایر نشین و شناسایی قطبهای تولیدی در کلیه استانها و برنامهریزی در جهت تقویت آنها در دستور کار است.
رئیس سازمان بسیج عشایر کشور اظهار داشت: برگزاری نمایشگاههای اقتصاد مقاومتی در سطح استانی و ملی با همکاری سازمان بسیج سازندگی و از طرفی اعطای تسهیلات اشتغالزایی و کارآفرینی در قالب دو سرفصل صنایع تبدیلی و اقتصاد مقاومتی در جهت حمایت از تولیدات عشایری صورت گرفته است.
سعیدی در پایان خاطرنشان کرد: با تعاملی که با تولیدکنندگان برنامههای تلویزیونی صدا و سیما داشتیم، تلاش بر این است که بتوان ظرفیتهای جامعه عشایری را معرفی کرد و تولید برنامه در جهت تبیین نقش عشایر در اقتصاد مقاومتی داشت.
انتهای پیام/7540/ی