براساس گزارش یک شرکت تحلیل دادهها، میانگین قیمت موادغذایی در ژاپن که پیش از این به داشتن نرخ تورم صفر شناخته می شده، ظرف یک سال گذشته دست کم یک و نیم برابر افزایش یافته است.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، دادههای امروز دوشنبه نشان میدهد که تولیدکنندگان موادغذایی در ژاپن قیمتها را در نتیجه بالا رفتن هزینههای مواد اولیه و نفت خام، افزایش دادهاند. گفته می شود افزایش چشمگیر قیمت موادغذایی در ژاپن پیش از این نیز و در پی همهگیری ویروس کرونا ضربات سنگینی بر خانوارها متحمل کرده است. به نقل از خبرگزاری کیودو؛ براساس گزارش شرکت ژاپنی تحلیل دادهها "ترو دیتا" (True Data Inc)، میانگین قیمت روغن خوراکی در فروشگاههای سراسر کشور در ماه مه (اردیبهشت) نسبت به سال گذشته ۱.۵ برابر شدهاست.
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.