داوود طالب نژاد، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این پارک با وسعت ۱۱ هزار و ۸۰۰ مترمربع در زمین مشهور به منبع آب شهرک طالقانی به عنوان یک پارک محله ای برای استفاده شهروندان این محدوده احداث می شود.
وی با بیان اینکه برای احداث این پارک در حجم بالایی، عملیات خاکبرداری انجام شده تا محل پارک برای احداث آماده شود، اظهار داشت: برای تامین آب خام جهت آبیاری پارک نیز محلی برای استقرار سه تانکر آب بزرگ ۲۰ هزار لیتری احداث شده است.
شهردار منطقه ۳ تبریز یکی از عمده ویژگیهای پارک سفیرامید را استفاده بیشتر از مصالح منطبق با حس و حال طبیعت اعلام کرد و گفت: در این پارک برای احداث دیوارهای سنگی اضلاع جنوبی و غربی و همچنین برای کفسازی پیاده راهها و دیوارههای پیاده راهها از سنگ لاشه اسپراخون استفاده شده است.
طالب نژاد، ادامه داد: استفاده بیشتر از سنگ لاشه اسپراخون در عملیات های عمرانی پارک علاوه بر برخورداری از حس طبیعی آن، دارا بودن اصطکاک بالای سنگ ها برای هنگام پیادهروی عابران در مواقع بارندگیهای باران و برف مانع از لیزش شده و از خطرات و صدمات جسمانی برای شهروندان جلوگیری می کند.
وی یادآوری کرد: یک زمین بازی کودکان به مساحت ۳۰۰ مترمربع با سکوهای سه ردیفه، یک زمین ورزشی نیز در ابعاد ۲۲ در ۲۰ متر ( ۴۵۰ مترمربع مساحت) و یک رینک دوچرخه سواری به طول ۱۶۰ متر در عرض ۲ متر در این پارک اجرا شده است.
شهردار منطقه ۳ تبریز گفت: برای تامین برق مورد نیاز پارک بعد از حفاری های لازم به طول ۱۵۰ متر کابل گذاری و برای فراهم آوردن شرایط آبیاری فضای سبز پارک نیز بعد از حفاری ها ۳۰۰ متر لوله گذاری با قطرهای سه و چهار اینچی انجام شده است.
طالب نژاد، با اشاره به اینکه شرایط آب و هوایی چند روز گذشته باعث کاهش سرعت در اجرای عملیات های عمرانی احداث پارک سفیر امید شد، افزود: باقی عملیات های عمرانی پارک با سرعت ادامه دارد و تا پایان امسال برای استفاده شهروندان به بهره برداری می رسد.
کلانشهر ۱.۹ میلیون نفری تبریز دارای ۱۰ منطقه شهرداری است.