سیدعلی موسوی شامگاه دوشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش مراغه افزود: در این مدت با وجود ظرفیتهای موجود، اقدام موثر و مناسبی برای تکمیل و احداث این مدارس انجام نشده و روند احداث آنها به کندی پیش میرود.
وی با بیان اینکه هشت مدرسه خیرساز در این شهرستان از چند سال پیش تاکنون در حال اجراست، ادامه داد: وضعیت احداث مدارس خیرساز در شهرستانهای همجوار بسیار مناسبتر از مراغه است.
وی راهکارهایی نیز برای تسریع در روند احداث مدارس خیرساز شهرستان ارایه و بیان کرد: بهرهمندی از ظرفیت سایر خیران به ویژه بانوان خیر در تامین فضاهای مورد نیاز آموزشی شهرستان باید مورد توجه جدی انجمن خیران مدرسهساز قرار گیرد.
وی با تاکید بر لزوم توجه به تربیت و پرورش در کنار آموزش دانشآموزان نیز اظهار داشت: در این راستا باید طرح مدرسه کانون تحول در این شهرستان با تشکیل کمیتههای تخصصی اجرا شود.
فرماندار مراغه همچنین با اشاره به از سرگیری آموزشهای حضوری محدود برای برخی دانشآموزان، بیان کرد: براساس مصوبه ستاد مقابله با کرونا، کلاسهای آموزشی برای دانشآموزان اول و دوم ابتدایی و دروس مهارتی هنرستانها با حداقل ظرفیت و به صورت اختیاری تشکیل خواهد شد.
کلنگزنی ۴ مدرسه در یک سال اخیر اما روند احداث کُند است
مدیر آموزش و پرورش مراغه نیز در این جلسه بیان کرد: با وجود کلنگزنی چهار مدرسه خیرساز طی یک سال اخیر، وضعیت کنونی احداث این مدارس در شان این شهرستان نیست.
رضا آسیابی افزود: رفع کمبود فضای آموزشی در مدارس نیازمند عزم جدی و همگرایی انجمن خیران مدرسهساز در این شهرستان است.
مشکل دسترسی برخی روستاهای مراغه به آموزش مجازی در حال رفع استوی با رد برخی ادعاهای کاربران در فضای مجازی مبنی بر دسترسی نداشتن بیشتر دانشآموزان روستایی به شبکه شاد، اضافه کرد: مشکل دسترسی به آموزشهای مجازی در برخی مناطق روستایی در حال رفع بوده و این شهرستان بیشترین امتیاز در کیفیت آموزشی شبکه شاد را در آذربایجانشرقی کسب کرده است.
تاکید بر بهرهبرداری از مدارس بلااستفاده و بهداشت دانشآموزان
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار مراغه نیز در این جلسه اظهار داشت: بهرهبرداری بهینه از مدارس بدون استفاده در مناطق روستایی باید مورد توجه آموزش و پرورش قرار گیرد.
موسی شعفی افزود: متاسفانه طی سالهای اخیر به بهداشت دانشآموزان در مدارس کمتر توجه شده که نمونه بارز آن مشکلات دهان و دندان دانشآموزان است.
شهرستان مراغه با بیش از ۵۴ هزار نفر دانشآموز و حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.