به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی استان تهران، این نشست فرهنگی به همت اداره کل کتابخانههای عمومی استان تهران با حضور نویسندگان و خانواده شهدای ترور، مسئولان فرهنگی، نویسندگان، کتابداران و علاقهمندان به کتاب و کتابخوانی، با محوریت معرفی کتابهای مرتبط با شهدای هفتم تیر و شعر خوانی استاد مصطفی محدثی خراسانی به صورت زنده از در فضای مجازی پخش شد.
معصومه اسکندری فرزند شهیده عشرت اسکندری «شهیده ترور به دست منافقین» در ابتدای این مراسم ضمن گرامیداشت یاد شهدای هفتم تیرماه در مورد ماهیت مجاهدان خلق گفت: همه ما سردار شهید سلیمانی را میشناسیم و میدانیم ایشان برای چه مبارزه کردند. یکی از اهداف مهم شهید سلیمانی مبارزه با داعش بود. داعش شبیهترین گروه به منافقین است، حتی یک سری اقدامات منافقان وحشتناکتر و وقیحتر از فعالیت داعش بود.
غلامعلی رجایی نویسنده کتاب «سیره شهید بهشتی» هم با معرفی اثرش گفت: شهید بهشتی در نظم الگوی شهید رجایی بود. این محقق تاریخ انقلاب با بیان اینکه در طول تاریخ جنایات مختلفی توسط منافقین رخ داد، افزود:من خاطرم هست صفی در تهران تشکیل شده بود و منافقین بدون علت مردم در صف را ترور کردند! بنابراین خیلی جنایات منافقین کور بود و اینها داعی حکومت شدند.
اسدالله محمدی؛ جانباز شیمیایی دیگر سخنران این نشست گفت امروز روز ملی مبارزه با سلاح شیمیایی است. در چنین روزی رژیم بعثی عراق سردشت را بمباران شیمیایی کرد و در یک روز حدود ۷۰ نفر و به مرور ۱۲۰ نفر که عمده آنها زن و کودک بودند به شهادت رسیدند و هشت هزار نفر مجروح شدند.
محمدجواد اسلامی فرزند شهید اسلامی از شهدای هفتم تیر گفت: شهید بهشتی روحیه صمیمی با مردم داشت جایگاه برجسته ایشان به گونهای بود که مجموعه ۷۲ تن تحت تاثیر قرار گرفتند.
وی افزود: شهید بهشتی و ۷۲ تن یاران ایشان؛ تکلیف مدار و حق مدار بودند. شهید رجایی هم همین ویژگیها را داشت. او در دل جامعه تحرک داشت و با درد مردم آشنا بود. باید تلاش کنیم این ویژگیها را دوباره زنده کنیم.
در ادامه مراسم استاد مصطفی محدثی خراسانی چند قطعه شعر در وصف این روز قرائت کرد و مهدی آقایی نویسنده کتاب «هم حسینی بود هم بهشتی» نیز که به صورت مجازی در این نشست حضور داشت؛ در پایان این مراسم توضیحاتی را درباره این کتاب ارائه کرد.