ارتقای کیفیت آهک تولیدی در ناحیه آهن سازی فولاد مبارکه

اقتصاد آنلاین یکشنبه 12 تیر 1401 - 20:08
سرپرست واحد کنترل کیفی ناحیه آهن‌سازی شرکت فولاد مبارکه گفت: دانه‌بندی آهک براساس استانداردها باید بین ۱۰ تا ۶۰ میلی‌متر باشد. اگر دانه‌بندی زیر ۱۰ میلی‌متر باشد، در شارژ کوره‌های قوس الکتریکی بیشتر حجم آن وارد غبارگیرها می‌گردد و فرایند سرباره‌سازی در کوره‌های قوس دچار اخلال می‌شود و اگر دانه‌بندی آهک از ۶۰ میلی‌متر بیشتر باشد، مغز آهک پخت مناسب ندارد که فرایند سرباره‌سازی را دچار اخلال می‌کند. به گزارش اقتصادآنلاین، براساس بررسی‌ها و گزارش‌های کنترل کیفی به‌منظور افزایش کیفیت آهک تولیدی و کاهش ریزدانه آهک، پیشنهاد ساخت واحد بریکت‌سازی در اولویت قرار گرفت و با تلاش ناحیه آهن‌سازی، واحد بریکت‌سازی آهک نصب و راه‌اندازی شد. بهره‌برداری از این پروژه کیفی، نشان‌دهنده اهمیت کیفیت در فولاد مبارکه است. این شرکت پیشرو، گامی بزرگ در عرصه کیفیت برداشته است.

به گزارش اقتصادآنلاین، براساس بررسی‌ها و گزارش‌های کنترل کیفی به‌منظور افزایش کیفیت آهک تولیدی و کاهش ریزدانه آهک، پیشنهاد ساخت واحد بریکت‌سازی در اولویت قرار گرفت و با تلاش ناحیه آهن‌سازی، واحد بریکت‌سازی آهک نصب و راه‌اندازی شد.

بهره‌برداری از این پروژه کیفی، نشان‌دهنده اهمیت کیفیت در فولاد مبارکه است. این شرکت پیشرو، گامی بزرگ در عرصه کیفیت برداشته است.

در واحد بریکت‌سازی آهک، سایز زیر ۱۰ میلی‌متر آهک‌های خریداری‌شده، توسط سرندهای مخصوص جداسازی و تبدیل به بریکت‌هایی با سایز بالای ۲۵ میلی‌متر می‌شود.

منبع خبر "اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.