طرز تهیه قیساوا یا خاگینه خرما

پارسینه چهارشنبه 01 بهمن 1399 - 09:21
قیساوا و یا خاگینه خرما، یکی از انواع صبحانه های مقوی و خوشمزه آذری است.

این صبحانه عالی و سالم ترکیبی از مواد مغذی و پرانرژی چون خرما، تخم مرغ، گردو و… بوده که می ‌تواند یک روز پرهیجان شما را تکمیل نماید. این خوراکی خوشمزه و گرم را می توانید به خصوص در فصل زمستان طبخ و از طعم و عطر آن لذت ببرید.

قیساوا، این صبحانه عالی و بسیار مقوی برای کودکان نیز فوق ‌العاده بوده و می توانید خیلی راحت و سریع در منزل آن را طبخ نمایید. برای دو برابر کردن خواص این صبحانه خوشمزه و عالی می توانید به جای آب از شیر نیز استفاده کنید.

مواد لازم

خرما: ۱۰ عدد
تخم ‌مرغ: ۲ عدد
کره: ۱۵۰ گرم
گردو: ۵۰ گرم
آب: نصف استکان

مراحل


ابتدا هسته خرماها را جدا و پوست شان را بگیرید.


خرماها را در یک ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.


نصف استکان آب به ماهی تابه اضافه و با یک قاشق خرماها را له و مخلوط کنید.


کره را در یک ماهی تابه دیگر ریخته و آب کنید.


حالا خرماها را به ماهی تابه کره اضافه و مخلوط کنید.


سپس گردو را به مخلوط اضافه و هم بزنید.


در یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و با یک چنگال خوب هم بزنید.


حالا تخم مرغ های هم زده را بر روی مواد ماهی تابه بریزید.


درب ماهی تابه را بگذارید و بعد از چند دقیقه که تخم مرغ ها پخته شد، حرارت را خاموش کنید.

 

منبع: غذالند

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.