به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، حجتالاسلام محمدرضا مبلغی ظهر امروز در مراسم تجلیل از شهردار و دهیاریهای برتر این شهرستان که در سالن آمفیتئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کوهدشت برگزار شد، اظهار داشت: دهیاران حلقه وصل بین مردم و دولت هستند و هرچه ارتباطات دهیاران با مسئولان ارشد فعالتر باشد میتوانند امکانات بیشتری را برای روستاها جذب کنند.
وی با اشاره به کمبود اعتبار برای شهرداریها و دهیاریهای کوهدشت افزود: باید با تلاش روزافزون کمبود درآمد برای این نهادها را جبران کرد تا از ارائه خدمات به مردم باز نمانیم.
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس با بیان اینکه یکی از اشتباهات بزرگ در شهرستانهای کوهدشت و رومشکان استفاده از منابع آب زیرزمینی برای تأمین آب شرب است، عنوان کرد: باید آبهای سطحی که از این شهرستانها خارج میشود را مدیریت کرد.
وی با اعلام هشدار برای احتمال فرونشست کوهدشت بهدلیل بهرهبرداری بیرویه از منابع آب زیرزمینی بیان کرد: این شهرستان با کمبود آب مواجه بوده و زمین زیر پای کوهدشت در حال خالیشدن است.
مبلغی با بیان اینکه اهدافی که ما داریم چیزی جز آبادانی و ایجاد اشتغال نیست، گفت: با باندگرایی و گروهگرایی تقابل داریم؛ همه باید با هم متحد باشیم و برای توسعه مناطق کوهدشت و رومشکان تلاش کنیم.
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس با بیان اینکه بدترین وضعیتهای محرومیت در منطقه ما وجود دارد، تصریح کرد: موج افراد بیکار کوهدشت در شهرهای دیگر نشاندهنده فقر شدید در این شهرستان است.
مبلغی با تأکید به اینکه یکی از مشکلات بزرگی که از آن رنج میبریم مجادله در مباحث سیاسی است، اظهار داشت: افراد طبق وظیفه اسلامی و انسانی در رأیدادن و انتخاب افراد اختیار دارند.
وی افزود: اگر میخواهیم حقوق انسانی را رعایت کنیم و به رشد اجتماعی برسیم باید بهسمت توسعه حرکت کنیم و منطقه خود که در اثر سیاستزدگیها دچار فلاکت شدهاست را نجات دهیم.
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس با تأکید به اینکه از ادارهکل آبوفاضلاب استان لرستان که وظایف خود را در آبرسانی به روستاهای این شهرستانها انجام ندادهاست گلایه دارم، عنوان کرد: مگر قرار نبود در طول دو ماه 14 روستا آبرسانی شود که از این تعداد تنها دو روستا آبرسانی شدهاست؟
وی با بیان اینکه طبق ادعای ادارهکل آبوفاضلاب لرستان دلیل عدم آبرسانی به 14 روستای کوهدشت و رومشکان نبود اعتبار است، بیان کرد: اگر اعتباری برای آبرسانی به این روستاها وجود نداشتهاست باید نماینده این شهرستانها را در جریان میگذاشتند؛ هر چند خیری نیز برای آبرسانی اعلام آمادگی کردهاست و منتظر کانالکشی هستیم.
مبلغی با اشاره به پیگیریهای لازم برای بهسازی مسیرهای روستایی کوهدشت گفت: برخی از این جادهها خاکی بوده که بعد از 40 سال در حال آسفالت است.
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس تصریح کرد: برای تأمین قیر شهرداریها چندین بار با جمالینژاد معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور ملاقات داشتیم و در این راستا حدود هزار و پنجاه تن قیر به کوهدشت اختصاص مییابد.
مبلغی بیان کرد: آسفالت خیابانهای شهر کوهدشت مطالبه مهمی برای مردم است و اگر نیاز باشد پیگیریهای بیشتری را برای تأمین قیر انجام میدهیم.
انتهای پیام/ 644