محمدی در آیین اختتامیه ششمین جشنواره منطقهای «رویش» دانشگاه فرهنگیان در شهرکرد با بیان اینکه تربیت و آموزش معلمان در دورههای ۲ ساله گرچه کوتاه، اما مبتنی بر کیفیت بود و امروز به دلیل رشد کمی از جنبههای کیفی آموزش دانشجو معلمان غفلت شده است، گفت: به هرحال توجه به امر کمی نیز اجتنابناپذیر بود و البته کیفیت از مسیر کمیت حاصل میشود.
رهبر معظم انقلاب در اردیبهشت امسال رسالت جدیدی را برای دانشگاه فرهنگیان تعریف کردند و آن تربیت معلم مطلوب است، رسالتی که علاوه بر اجرای اسناد بالادستی باید بیش از گذشته در برنامهها و چشمانداز این دانشگاه مدنظر قرار گیرد.
برای تربیت مطلوب معلمان نمیتوان تنها به برنامههای آموزشی و کلاسهای درس بسنده کرد.
باید بستری فراهم شود که بتواند علاوه بر تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، تربیت معلم مطلوب را نیز محقق کند که برپایی جشنوارههای اجتماعی و فرهنگی همچون رویش، یک کارگاه عملی برای تعلیم و تربیت و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف سند و پرورش معلم مطلوب به شمار میرود.
برگزاری جشنواره رویش به صورت قطبی و گنجاندن چند استان در یک منطقه، نوعی برنامهریزی جدید در دانشگاه فرهنگیان است که موجب خواهد شد؛ شرایط برای شناسایی و احیا خردهفرهنگهای هر منطقه و تعاملات هرچه بیشتر فرهنگی فراهم شود.
بر اساس سند تحول بنیادین، فراگیری ۱۲ مهارت برای دانشجویان مشغول به تحصیل در پردیسهای این دانشگاه پیشبینی شده که آموختن ۶ مهارت از جمله روخوانی و روانخوانی قرآن، کمکهای اولیه امداد و نجات، ابعاد مختلف هنرهای تجسمی و آشنایی با آسیبهای اجتماعی برای دانشجویان الزامی و ۶ مهارت دیگر اختیاری است.
کانونهای فرهنگی و هنری و انجمنهای علمی دانشجویی میتوانند همه دانشجویان را با هرگونه سلیقه و تفکر به سمت فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی هدایت کنند.
از دانشجو معلمان فعال در این مجموعهها انتظار میرود علاوه بر پوشش هم دانشگاهی خود در اینگونه فعالیتها، به جذب دانشجویان از دیگر مراکز علمی و دانشگاهی نیز اقدام کنند و با گسترش تعاملات بین دانشگاهی، شبکهای از فعالیتهای هماهنگ و موثر را شکل دهند.
کانونها و انجمنهای دانشجویی که بتوانند با استفاده از بستر فضای مجازی و ترجمه محتوا به زبانهای مختلف در زمینه رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برای شکلدهی کانونهای بینالمللی فعال شوند از حمایتهای دانشگاه فرهنگیان برخوردار خواهند شد.