احمد طهرانی روز چهارشنبه در نشست بررسی مشکلات واحد تولیدی پنلهای خورشیدی افزود: سرمایهگذاری ریالی و ارزی انجام شده در این واحد تولیدی زمینه اشتغال بسیاری از دانش آموختگان جویای کار را فراهم میکند.
وی واحد تولیدی پنلهای خورشیدی را یکی از طرح های بزرگ کشور در زمینه صرفهجویی در مصرف برق دانست و ادامه داد: امتیاز معافیت مالیاتی صنعتی برای رهایی خمین از محرومیت، بیکاری و کاهش درآمد اقتصادی زمینه سرمایه گذاری در این شهرستان را شتاب بخشید.
فرماندار خمین یاداور شد: دولت یازدهم زادگاه امام راحل را در فهرست مناطق کمتر توسعه یافته و معافیت مالیاتی قرار داد و این مزیت با استقبال بالای صنعتگران داخلی و خارجی برای سرمایه گذاری در این شهرستان مواجه شد.
طهرانی با تاکید بر تامین زیرساختهایی نظیر آب، برق و گاز برای واحد تولیدی پنلهای خورشیدی گفت: اشتغالزایی این واحد تولیدی معارضات اجتماعی منطقه را رفع میکند.
مدیرعامل واحد پنلهای خورشیدی نیز با اشاره به اشتغال ۴۰۰ نفر در این واحد گفت: بهرهبرداری کامل از این واحد ظرفیت اشتغالزایی برای بیش از سه هزار نفر را دارد.
کمیل محمدی افزود: ویفرسیلیکون ماده اولیه در تولید پنلهای خورشیدی است که از خارج وارد میشد اما خط تولید آن در واحد تولیدی ناحیه صنعتی شهید سعیدی خمین به زودی راهانداری میشود.
وی بیان کرد: تولید ویفرسیلیکون، سلول خورشیدی و پنل خورشیدی سه مرحله این واحد است که به طور همزمان آغاز به کار کردند.
محمدی گفت: تجهیزات روز دنیا در قالب بیش از ۹۰۰ کانتینر برای واحد تولید پنلهای خورشیدی خریداری شده است.
وی با اشاره به تاکید سرمایه گذار بر توسعه این واحد تولیدی گفت: مهندسی این واحد فراتر از تامین زیرساختهای مورد نیاز به ویژه برق است.
عملیات اجرایی واحد تولید کننده پنلهای خورشیدی از سال ۹۶ در مساحت ۱۵ هکتار در شهرستان خمین کلید خورد.
خمین در جنوب استان مرکزی پس از شهرستان اراک در جایگاه دوم نرخ بیکاری استان است.