به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، حجت الاسلام محمد سبزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در جلسه هماندیشی صاحبان صنایع با وزیر صنعت، معدن و تجارت که در فرمانداری ساوه برگزار شد، اظهار کرد: تلاش کردیم تا ریاست جمهور ساعاتی هرچند کوتاه به شهرستان ساوه بعنوان دومین شهر استان سفر کند که این امر میسر نشد و امیدواریم در آینده و در دور دوم سفرها شهرستان ساوه در اولویت حضور رئیس جمهور باشد.
وی با بیان اینکه حدود ۴۷ درصد صنایع استان در ساوه و زرندیه مستقر شدهاند، گفت: این ظرفیت و این جمعیت بیش از ۳۰۰ هزار نفری میطلبد تا ریاست جمهور یا شخص معاون اول برای لمس مشکلات از نزدیک مهمان مردم این شهرستان باشد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از آغاز جراحی اقتصادی دولت و حذف ارز ۴۲۰۰ که زمینه ایجاد رانت شده بود، ابراز کرد: انتظار مردم این است که در کنار این جراحی اقتصادی نظارت دقیق در بازار انجام شود و تورم و گرانیهای افسار گسیخته کنترل شود.
سبزی ادامه داد: اولویت دولت باید معیشت مردم باشد و باید با اقدامات کارشناسی جلوی افزایش قیمتهای نامعقول را گرفت.
وی در ادامه با اشاره به در نظر گرفتن بودجهها و مصوبات خوبی برای شهرستان گفت: در بحث انتقال آب از سد کوچری به ساوه حدود ۵۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که انتظار داریم همزمان با سفر ریاست جمهوری عملیات آن آغاز شود.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دولت قاعدهای تعریف کرده است که بر اساس آن پروژههای بالای پنجاه درصد مشمول دریافت بودجه برای تکمیل هستند اما این قاعده نمیتواند همه جا صدق کند چراکه باعث میشود مناطق محروم، محرومتر بمانند.
سبزی با بیان اینکه ساخت بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی ساوه باید در ظل توجهات دولت قرار بگیرد، گفت: ساوه بخاطر افزایش فزاینده جمعیت نیاز مبرم به ایجاد زیرساختهای درمانی، فرهنگی، تفریحی و موارد دیگر دارد که عدم توجه به این مسئله در آینده باعث ایجاد مشکلات بیشتر برای ساکنین این شهرستان خواهد شد.
وی با بیان اینکه دولت قبلی افتخار میکرد که آجر روی آجر نگذاشته است، اظهار کرد: مردم خصوصا در این شهرستان ناچار شدند برای ادامه سکونت برای کار در صنایع ساوه به مناطق حاشیهای بروند که متاسفانه گرفتار برخی سودجویان شدند و امروز درگیر موضوع ملی بودن زمینهای خریداری شده هستند.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی با گلایه از گذشت بیش از یکسال از بلاتکلیفی ساخت و سازهای حاشیه شهر عنوان کرد: سال گذشته موضوع تخریب خانههای حاشیه شهر به وزیر اطلاع داده شد اما هنوز تصمیمی برای این زمینها گرفته نشده که انتظار ما این است دولت با ایجاد مسکنهای جدید گره این مشکل را باز کند.
سبزی اظهار کرد: بعضا نرخ بیکاری در این شهرستان صفر بودهاما چون مسکن گران است مردم جرات نمیکنند برای کار در اینجا مستقر شوند لذا با توجه به اعلام آمادگی صاحبان صنایع برای ایجاد مسکن، انتظار داریم دولت انقلابی با اعطای زمین رایگان و تسهیلات، زمینه ساخت و ساز واحد مسکونی را برای کارگران فراهم کند.
وی در ادامه بر لزوم تغییر تعرفه برق در ساوه تاکید و بیان کرد: امروز گرمای ساوه به حدی بود که با شهرهایی که دارای تعرفه برق گرمسیری بودند برابری می کرد لذا انتظار داریم در خصوص اصلاح تعرفه برق تصمیمات لازم گرفته شود تا مردم از پرداخت هزینههای سرسام آور و سنگین برق راحت شوند.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تزریق بودجه عمومی به استان مرکزی اضافه کرد: انتظار داریم سهم هر شهرستان در بودجههای عمومی استان مشخص شود تا بتوانیم سهم خود را مطالبه کنیم.
سبزی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان مالیات و عوارض از این شهر خارج شده است، خاطرنشان کرد: سهم ما در درآمد ملی بسیار بالا بوده اما بازگشت آن به این شهرستان ناچیز است لذا انتظار داریم برای شهرهای با پایه صنعتی سهمیه و تبصرهای در نظر گرفته تا این عوارض بهطور عادلانه و متوازن توزیع شود.
توان بالای ساوه در زمین تولید و صنعت
حجت الاسلام جعفر رحیمی امام جمعه ساوه نیز با اشاره به توان بالای ساوه در زمین تولید و صنعت گفت: مسؤولان موظفهستند برای رشد و توسعه صنایع و تولید داخل حمایت های همه جانبه خود را عرضه کنند و در این راه از هیچ کمکی دریغ نکنند.
وی با بیان اینکه این شهرستان ویژه است و باید به آن ویژه رسیدگی شود، افزود: انتظار ما این بود که معاون اول رئیس جمهور در این شهرستان حضور پیدا میکرد تا بخشی از مشکلات ما با دستورات وی مرتفع میشد.
امام جمعه ساوه با گلایه از نبود امکانات ویژهای برای ساوه بهرغم یدک کشیدن عنوان فرمانداری ویژه بیان کرد: برای ما توضیح بدهند که شهرستان ویژه ساوه چه تفاوتی با سایر شهرستان ها داشته است، ما انتظار داریم نقشه راه ما را با عینک ویژه نگاه کند.
رحیمی اظهار کرد: یکی از مشکلات ما نبود زیرساختهای درمانی است و مردم برای درمان به شهرهای مجاور میروند که این مسئله قابل قبول نیست و باید چاره ای اندیشید.
وی تصریح کرد: عرضه و تقاضا هم در حوزه مسکن ساوه همخوانی ندارد و اجارهها سرسام آور شدن بطوری که کارگر باید نصف حقوق خود را صرف پرداخت اجاره بنا کند.
لزوم توسعه زیرساختهای مناطق صنعتی
مهدی الیاسی معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز در این جلسه با اشاره به مزیتهای صنعتی این شهرستان گفت: در شهرستان ساوه بیش از ۷۰۰ واحد تولیدی وجود دارد که زمینه اشتغال بالغ بر ۵۶ هزار نفر را فراهم کرده است.
وی افزود: ساوه بعنوان یک قطب اقتصادی غیر نفتی در منطقه نقش بسزایی را ایفا میکند، بطوری که سالیانه ارقام قابل توجهی ارزش افزوده و مالیات از این شهرستان وارد خزانه دولت میشود.
فرماندار ساوه ادامه داد: در این شهرستان حمایت از تولید و سرمایه گذاران نهادینه شده است به طوری که اعضای شورای تامین و همه مسؤولان حمایت از تولید را در دستور کار خود قرار دادهاند.
الیاسی با اشاره به لزوم توسعه زیرساختهای مناطق صنعتی اظهار کرد: در برخی شهرکهای صنعتی نوپا تاسیسات کلانی مثل فاضلاب، معابر، امنیت و آب و برق دچار مشکل بوده که این موضوع صنعتگران را با چالش روبهرو کرده است.
وی خاطرنشان کرد: ما در شهرستان ساوه برای حل برخی مشکلات مطرح شده نیازمند حضور میدانی وزرای مختلف هستیم تا بتوانیم اعتبارات و دستورات لازم را برای رفع مشکلات دریافت کنیم.
گفتنی است در این نشست صاحبان صنایع به بیان مشکلات خود پرداختند.
انتهای پیام/ س